2737
2739
عنوان

طرز تهیه گوجه بادمجان

82467 بازدید | 16 پست
سلام خانومهای عزیز .آیا کسی طرز تهیه گوجه بادمجان را بلد است به من یاد بدهید؟ شوشو ازم این غذارا خواسته بلد نیستم لطفا کمک کنید تا آبروم نرود؟ مرسی
عزیزم روش من که خیلی ساده هست ولی خوب اینجوری یاد گرفتم اولا واسه اینکه بادمجون زیاد روغن نبره بادمجو رو به مدت 1 تا 2 ساعت توی آب نمک بخوابون کلی نمک باهاش قاطی کن بعد بر میداری خوب میشوریش بعد سرح میکنی و توی قابلمه میریزی و گوجه ها رو هم خیلی خوب خورد میکنی و باهاشون قاطی میکنی و شعله کاز رو خیلی کم میکنی و باهاش نمک هم قاطی کن همین اینقدره خوشمزه میشه
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
سلام
ما گاهی توی گوجه بادمجون گوشت تیکه خورشتی هم میریزیم... به همون روشی که گوشت رو میپزن... گوجه رو هم اگر کوچیکه از وسط دو تاش میکنیم و اگر بزرگتر بود چهارتا و میزاریم با شعله کم بپزه و خوب جا بیفته
من در بستر دلشوره های جوانی، صدای سفید شدن موهایم راشنیدم!

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

عزیزم اول یک دوتا سیب زمینی هم حلقه حلقه کن و سرخ کن در حدی که کمی طلایی شن بذار کنار

بعد همونطور که جیگر مامان جون گفت بادمجونا رو پوست بگیر و حلقه حلقه کن بعد توی آب نمک بخوابون نیم ساعتم کافیه بعد با یه پارچه تمیز خشک کن و سرخ کن

بعد چند تا گوجه رو هم حلقه حلقه کن و یه لایه سیب زمینی سرخ کرده بذار توی ماهیتابه بعد بادمجونارو بچین روشون و بعد گوجه ها رو روی بادمجونا بذار و حرارت رو کم کن و درب ماهیتابه رو بذار تا بخار کنه و با حرارت ملایم بپزه در آخر یک دو تا لیمو رو آب گیر و بریز روی اونا و کمی هم نمک به گوجه ها بزن و 5 دقیقه بعد از روی گاز برش دار اینطوری اب گوجه ها به خورد بادمجون و سیب زمینی ها میره و حسابی خوشمزه میشه

گاهی هم مثل جیگر مامان جون گوجه رو خورد می کنم می ریزیم و در آخر بادمجوناو سیب زمینی ها رو هم یکم با قاشق از هم باز می کنم و با گوجه ها قاطی می کنم .

هر دو تاش خوشمزه است اما اولی از نظر ظاهری قشنگ تره




2731
روش من اینطوریه. اول پیاز داغ فراوان با نمک و زردچوبه و پودرسیر بعد گوشت چرخ کرده رو توش تفت میدم بعد هم گوجه فرنگی رو حلقه حلقه میکنم و اونم یه تفتی میدم بعد یه قاشق رب گوجه فرنگی رو هم با تمام مواد تفت میدم آخر سر بادمجان ها رو ( معمولا سرخ شده توی فریزر دارم) میریزم داخلش بعد هم به اندازه دو لیوان اب میریزم و در ظرف رو میزارم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت می زارم بپزه اروم آروم. باید بزاری آبش خیلی کم بشه و ته ظرف مثل یه سس غلیظ بمونه بعد هم با نون یا پلو نوش جان میکنیم. این غذای من توی خانواده طرفدار زیاد داره.
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
من برای اینکه بادمجان ها موقع سرخ کردن روغن زیاد نخوان اونها رو پوست میکنم یه کم نمک می زنم بهشون و بعد یه مدت یک یا دو ساعت میزارم توی آفتاب اونوقت موقع سرخ کردن خیلی خیلی زود سرخ میشه و اصلا روغن مصرف نمیکنه یعنی به فاصله 15 یا 20 ثانیه بعد از اینکه گذاشتی توی ماهیتابه برای سرخ شدن بادمجان قرمز و سرخ میشه بدون اینکه روغن به خودش بکشه
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
بادمجان را پوست بکن و نمک مالش کن بگذار تو آفتاب یه ساعت کافیه بعد بشور و آبش را خشک کن
پیاز داغ درست کن
بادمجانها را سرخ کن
گوچه را یه تفت کم بده
بگذار با هم به بپزه
البته اگر گوشت را آبپز کنی و بعد بادمجان و پیاز و گوجه را در پاب گوشت بریزی فوق العاده میشه
سر سفره حتما کشک بگذار من عاشق اینم که روش کشکم بریزم
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت
2738
من وقتی بادمجون سرخ میکنم. بادمجونام سیاه میشن.... دیشب برای شام بادمجون سرخ کردم.... تو یه قابلمه پیاز خرد کردم و با روغن کم کمی تفت دادم. بادمجونای سرخ کرده رو روش ریختم و گوجه خرد کردم و روش ریختم و ادویه و شنبلیله خشک زدم و کمی آب ریختم تا خوب پختن و له شدن آبش تموم شد.... آخر سر هم یه تخم مرغ روش زدم و گذاشتم خوب جا بیفته. خیلی خوشمزه شده بود..... شبیه تقریبا میرزا قاسمی ولی البته با اون فرق داره....
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
یه شب هم برای شام کوکوی بادمجون درست کردم. اونم خیلی خوشمزه هست
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
مامان گلی اگه توی آب نمک نزاری سیاه میشن..

رزگل روشی که بچه ها گفتن همه خوشمزه میشه اما من 5 دقیقه مونده به آمده شدن بهش دارچین میزنم هم خوش عطر میشه هم خوش طعم...
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز