سلام بچه ها . من برام سوالی پیش اومده بود هر چی تو اینترنت گشتم جوابی پیدا نکردم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره راهنمایی کنه . ممنون می شم من اگه خدا بطلبه اردیبهشت یا خرداد می خوام برم سفر حج ولی طبق محاسباتم پریدم می افته همون موقعها . حالا سوالم اینه : 1- چه قرصی می تونم برای به تاخیر انداختن پریدم استفاده کنم چون تا حالا من از هیچ قرصی استفاده نکردم . چه ضد بارداری و چه قرصهای دیگه . 2- آیا این قرصها خوب عمل می کنند و من می تونم با اطمینان ازشون استفاده کنم ؟ 3- این قرصها عوارضی ندارند ؟ چون من می خوام از تیرماه اقدام به بارداری کنم تورو خدا کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا کمکم کنه
salam man alan rooze avale peryod shodanam ast va azeme safar be mashhad hastam rahi hast ghorsi vojod dare ke masraf konam va peryodamm ghat she? khon rizim kheili khieili kame alan age rahi vojod dare lotfan rahnamaieym konin mamnon :)
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.