2410
2553
اینکار رو هر بار انجام دادم جواب داده
یه قابلمه ای انتخاب کن که ظرف ماستت توش جا بشه بعد آب داغ از شیرآب برزیتوش و ظرف ماست رو بذار داخلش درش رو ببند و دورش رو با یه پتو بپوشون بعد از 5 تا 6 ساعت ماستت سفت میشه.
علت شل شدنش اینه که حرارت شیر سریع از بین رفته باید دوباره گرمش کنی ولی بصورت غیر مستقیم. راهش هم همینه که گفتم


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ماست و داخل ظرف سفالی درست کنی بهتر میشه.بعدشم بذار 8 تا 10 ساعت جای گرم و بعد داخل یخچال.24 ساعت تو یخچال اصلا دستش نزن. بعد از اینکه مصرف کردی همه ماست و هم بزن که خیلی آب نندازه.


2456
یه نکته مهم:
وقتی شیر و مایه رو با هم مخلوط کردید به جای در ظرف از سبد استفاده کنید چون سبد باعث میشه که بخار ازش خارج بشه اگر در بذارید اون بخارها روی در به مایع تبدیل میشه ودر ماست برمیگردد و این باعث شل شدن ماست میشود
من تجربه ماست زیاد دارم ولی ماست را با یک قاشق مربا خوری ماست مایه می زنم ولی شیرش را خیلی می جوشانم تا خوب غلیظ بشه اخه به نظر من شیرها هم اب دارن بعد می ذاترم سرد می شه تاحدی که دستم نسوزه با یک قاضق مربا خوری ماست مایه می زنم و بعد دورش پتو می پیچم بعد هم توی یخچال تا سرد بشه هم غلیظ می شه هم شیرن و خوشمزه
2714

اشتباه نکنین روشاتون درسته ولی روش بهتر هم هست 

اول : اینکه شیر رو از ۹۳ درجه بیشتر داغ نکنید 

دوم یک لیوان از همون شیری ک داغ کردین رو بریزین تو یک پلاستیک‌ فریزر و سریع کمپرس اب سردش کنید ولی شیرتون مایع خور شد اون شیر سردو با ماستی که خوب هم خورده  مخلوط کنید بعدش مایع برنید 

بعدشم ک گرمای  مورد نیازشو تامین کنید 

ممنونم از اونی که شده: آفت خرمنِ مهر و وفا  ،،،،،  سوگل گلشن ظلم و جفا💔
اینکار رو هر بار انجام دادم جواب داده یه قابلمه ای انتخاب کن که ظرف ماستت توش جا بشه بعد آب داغ از ش ...

وای مرسی دوست عزیز ..من اولین بار بود ماست درست کردم یعنی شیرو برداشته بودم گزاشته بودم یخچال اصلن نفهمیده بودم بعد اینو که خوندم از یخچال آوردمش بیرون حوله گرم کردم گزاشتم کناراش تا گرم بشه بعد یه قابلمه برداشتم گزاشتم لای پتو کنار بخاری آبجوش ریختم داخلش قابلمه ماستمم گزاشتم داخلش و پتو پیچیدم گزاشتم تقریبا یه سه ساعتی موند یعنی بگم عالی شدا عالیییی سفت سفت شد ماستم 

وای مرسی دوست عزیز ..من اولین بار بود ماست درست کردم یعنی شیرو برداشته بودم گزاشته بودم یخچال اصلن ن ...

سلام میشه بیشتر توضیح بدین؟ چقدر وقت بود تو یخچال بود بعد دوباره اینکارو کردین؟ من ده کیلو شیر داشتم ماست درست کردم خیلی شل شده

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز