2737
2734
عاقا شما چیکار می کنین ک مرغتون خوشمزه می شه؟؟؟؟؟؟؟؟ من هنوز موفق نشدم........ از این ادویه مخصوص خورش مرغ هم گرفتم اصلا خوب نیس

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
من مرغ رو با حرارت ملایم و زمان زیاد خوب سرخ میکنم.چند دقیقه مونده مرغ کاملا سرخ بشه زعفران آب کرده میریزم.بعد سس رو درست میکنم.پیاز رنده ریز شده را سرخ میکنم و بهش ادویه و کمی زرچوبه و یه کم زیره سیاه میزنم.فلفل دلمه رنده ریز شده هم اضافه میکنم و کمی رب.آب جوش کمی اضافه میکنم و بعد میزارم مرغ با این سس پخته بشه گاهی هم همون مرغ سرخ شده رو فقط بدون اینکه در سس پخته بشه سرو میکنم.روی برنج هم که زرشک شیرین شده و خلال پسته که با کمی گلاب خیس کردم میریزم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مرغ رو کامل سرخ میکنم تا مرز سوختن از تو ظرف برمیدارم توی همون ظرف پیازای خوردشده رو میریزم و اون ته مونده های سرخ شدن مرغ رو از کف ماهیتابه میکنم تا قاطی پیازا شه و به خوردش بره طلایی که شدن زردچوبه و فلفل به اضافه یک قاشق رب اضافه میکنم.تفت میدم یک دقیقه بعد آب رو اضافه میکنم جوش که اومد مرغا رو میذارم توش شغله رو کم میکنم و چند ساعت میذارم آرووووووووم آروم آبش کم شه.
2738
ببین یه بار اب سرد بریز توش بزار کمی گرم بشه بعد آبشو خالی کن و مرغتو دوباره بشور و با پیاز و هویج بزار بپزه و اب هم نریز خیلی کم کن زیرشو بخار پز بشه و تا آخر هم بیافته به روغن و سرخ بشه
خدایا به خاطر همه چیز شکرت
عزیزم کمی رب به سس میزنم.ولی بچه هام بدون سس زرشک پلو رو دوست دارند.برای خودمون بدون سس درست میکنم.ولی برای مهمون با روش سس درست میکنم.زیره طعم مرغ رو خوب میکنه.من گاهی توی سس زرشک پلو دو تا لیمو عمانی کوچک هم میندازم.بعد موقع سرو لیمو رو برمیدارم.طعم خوبی میده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز