من مرغ رو با حرارت ملایم و زمان زیاد خوب سرخ میکنم.چند دقیقه مونده مرغ کاملا سرخ بشه زعفران آب کرده میریزم.بعد سس رو درست میکنم.پیاز رنده ریز شده را سرخ میکنم و بهش ادویه و کمی زرچوبه و یه کم زیره سیاه میزنم.فلفل دلمه رنده ریز شده هم اضافه میکنم و کمی رب.آب جوش کمی اضافه میکنم و بعد میزارم مرغ با این سس پخته بشه گاهی هم همون مرغ سرخ شده رو فقط بدون اینکه در سس پخته بشه سرو میکنم.روی برنج هم که زرشک شیرین شده و خلال پسته که با کمی گلاب خیس کردم میریزم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...