می گن ا گه نی نی دختر باشه چون سطح هورمون زود بالا می ره بی بی چک نشون می ده و در مورد پسرها دیرتر-البته این صد در صد نیست اما تا حدودی درسته-البته اگه یه جنین باشه و دو قلو نباشن
سلام بچه ها تو رو خدا یکی جواب منو بده به شدت مظطرب و نگرانم من قبلن پریود نامنظمی داشتم حدود یک الی یک سال و نیم قرص مدروکسی پروجسترن مصرف کردم تا پریودم منظم بشه اما در سال 91 دیگه اصلا مصرف نکردم از فروردین تا حالا پریودم منظم بود دوم هر برجی پریود میشدم البته ماه قبل یعنی خرداد خونریزیم کمتر از دفعات قبل بود الان حدود یک هفته قبل از پریودم نزدیکی داشتم وبرای اولین بار بود که جلوگیری نکردیم الان 5 روزه که پریودم به تاخیر افتاده یکم معده درد دارم که گاهی تاشکمم میکشه رو شکمم هم نمیتونم بخوابم در ضمن 22 سالمه و دو سال و نیمم هست که ازدواج کردم لطفا منو راهنمایی کنین ممکنه باردار باشم؟یا اینکه زود نیست برم واسه ازمایش بارداری یا تست بی بی چک؟یا ممکنه به خاطر نخوردن قرص پروجسترون باشه؟
azizam bayad sabr koni man mah pish by by chek ghabl az peri + shod ama peri sare moghe omad alanam tamae halat haye mah pisho daram ama mitarsam baby bezaram
azizam bayad sabr koni man mah pish by by chek ghabl az peri + shod ama peri sare moghe omad alanam tamae halat haye mah pisho daram ama mitarsam baby bezaram
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.