صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 28 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

رژیم غذایی برای پسر دار شدن

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مامان مرجان

1388/1/16   6:08 ب.ظ

دوستان عزیز لطفا اگر در این مورد اطلاعاتی دارین ممنون میشم کمکم کنید.
راستی از کی باید این رژیم رو شروع کرد؟

SAMA

1389/11/23   6:01 ب.ظ

منم میخوام بچه اولم پسر باشه تقریبا اطلا عهتی دارم بهتون میگم اگه شما هم میدونین به منم کمک کنید.جوشانده کاسنی وخوردن خرما هر روز بعد از صبحانه نهار زن در هر وعده دوتا مرد 4ت باید بخورند چای دارچین وزنجبیل بخورید وکلسیم ترشی سرکه وچیزهایی که خون را اسیدی میکند استفاده نکنید

مامان آسمون

1389/11/23   6:42 ب.ظ

آیا می توان قبل از بارداری بر تعیین جنسیت فرزند تاثیر گذاشت ؟ به سایت زیر سر بزنید http://www.pezeshk.us/?p=7987

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
mahsa

1390/6/23   9:11 ب.ظ

تغذیه هیچ کمکی نمیکنه.من 1 سال رژیم گرفتم که پسر بیارم ولی دختر شد و الان هم با دنیا عوضش نمی کنم.

یا رب کمکم کن .....
SAMA

1390/6/28   12:04 ق.ظ

مهسا جان تاثیر داره اگه تاریخ پست قبلی منو ببینی میفهمی من رزیم گرفتم البته تنها نه با شو شو الان هم بچه مون پسره

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

آشنا براي خانواده امروز
در آن سرگرم شويم، به سفر برويم و با زندگي امروز آشنا شويم...

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.5625 seconds