بادمجون کوچیک رو از تهش دو تا خط مثل بعلاوه بزن،.( تا اخر نری تا بتونی بعد شکمش رو پرکنی) بعد بزار با یه أستکان سرکه و اب ب نمک کمی بپزه بعد ابکش کن بزار سرد بشه، سیر و وموسیر، خورد کن با زرد چوبه تخم گشنیز و سیادونه مخلوط کن، بعد بزار وسط بادمجونا، بعد بچین تو ظرف، به ازای هر دولیوان سرکه نصفش لیوان اب باشه تا زیاد تند نشه،، بعد فلفل تند هم لا بلاش بزار،،،،،،،،، این روش منه، بعضی سبزی چیزای دیگه میریزن
⚘خدایا خودت مواظب عزیزانم باش⚘ 💓 الحمدالله💓