2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
این از همه دستور ها بهتر بود : http://www.niksalehi.com/cooking/archives/012807.php اما این ساده تره: http://namnak.com/4369-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.html
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
بادمجون کوچیک رو از تهش دو تا خط مثل بعلاوه بزن،.( تا اخر نری تا بتونی بعد شکمش رو پرکنی) بعد بزار با یه أستکان سرکه و اب ب نمک کمی بپزه بعد ابکش کن بزار سرد بشه، سیر و وموسیر، خورد کن با زرد چوبه تخم گشنیز و سیادونه مخلوط کن، بعد بزار وسط بادمجونا، بعد بچین تو ظرف، به ازای هر دولیوان سرکه نصفش لیوان اب باشه تا زیاد تند نشه،، بعد فلفل تند هم لا بلاش بزار،،،،،،،،، این روش منه، بعضی سبزی چیزای دیگه میریزن
⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
2738
دم بادمجان و اضافی های کلاه بادمجان رو بزن البته سرش نباید جدا کنی بعد 4 قاچ کن طوری که قاچها جدا نشه با آب بذار کمی بپزه بعد که پخت در بیار و بزار تو آبکش تا آبش بره و سرد شه برای مواد داخلش هم فلفل قرمز درسته و سیر و نمک و تخم گشنیز بکوب تا کمی له شن بعد بذار لای بادمجونا و بزار تو ظرف و روش رو سرکه و کمی نمک بریز و بزار تا چند هفته تا حسابی جا بیفته عااااااااااالی میشه
الهم صل علی محمد و آل محمد
بادمجونای کوچولو رو اضافی کلاه ش رو با چاقو بزن ولی کلاه شو ازش جدا نکن بعد وسط بادمجونا رو نه از سمت کلاه از اون سمت دیگش به صورت عمودی یه برش بزن بعد تو شیارا نمک بریزیه صب تا ظهر تو سبزی شور بزار تا اب زهرش خارج بشه بعد بشورشون تو یه قابلمه یه استکان سرکه با سه برابرش آب یعنی سه تا استکان آب با کمی نمک و زرد چوبه بذار بخار پز بشه بعد با یه چنگال بزن هروقت یه کوچولو دیدی پخته که چنگال راحت توش میشینه بیرون بیار بزار قشنگ ابش بره
مرا هزار امید است و هر هزار تویی 😉
برا مواد داخلشم:سیر چرخ کرده یاکوبیده زردچوبه فلفل قرمز موسیر و نعنا قاطی میکنی هم میزنی بعد یه ذره از مواد رو داخل شیاری که رو بادمجون ایجاد کردی میزاری بعد میچینی تو ظرف ترشی و درپایان سرکه رو روش میریزی و سرشو میزاری
مرا هزار امید است و هر هزار تویی 😉
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز