من میخوردم البته مشکلی نداشتم میخواستم اقدام کنم میخوردم که همون ماه اول باردار شدم ،البته من واسه جوشام میخوردم بیشتر.....یه استکان از هر کدوم قاطی کن و با شکر و اب بخور مثل شربت
من رایانه خوردم عالیه. برای تخمک گذاری برای تقویت رحم خیلی خوبه. من بعد سقطم 3 ماه هرروز ناشتا خوردم. خودشو از عطاری گرفتم پودر کردم روزی یه قاشق چایخوری خوردم ناشتا یه آبم روش. پارسالم که یه مدت تخمک گذاریم قطع شده بود باز 3 ماه روز 1-10 پری خوردم درست شدم. حرف نداره برای اونا ئی که بعد سقط رحمشون نازک و ضعیف شده. برای کسائی که کیست دارن برای کسایی که پریاشون کمه خیلی خوبه
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.