صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

در مورد معجزه داروی گیاهی عرق رازیانه و بومادران برای تحریک تخمکگذاری بهم بگین و دو مصرفش به چه صورته جواب فوری.....

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

نازلي

1390/4/8   10:55 ق.ظ

سلام در مورد معجزه داروی گیاهی عرق رازیانه و بومادران برای تحریک تخمکگذاری بهم بگین و دو مصرفش به چه صورته جواب فوری.....
بچه ها عجله دارم

samaneh

1390/4/8   11:07 ق.ظ

من میخوردم البته مشکلی نداشتم میخواستم اقدام کنم میخوردم که همون ماه اول باردار شدم ،البته من واسه جوشام میخوردم بیشتر.....یه استکان از هر کدوم قاطی کن و با شکر و اب بخور مثل شربت

مهسا

1390/4/8   11:17 ق.ظ

اینا برای چی خوبه؟
من کیست اندومتریوز دارم خوبه برام؟

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
Rosa* (عضو طلایی)

1390/4/8   11:34 ق.ظ

من رایانه خوردم عالیه. برای تخمک گذاری برای تقویت رحم خیلی خوبه. من بعد سقطم 3 ماه هرروز ناشتا خوردم. خودشو از عطاری گرفتم پودر کردم روزی یه قاشق چایخوری خوردم ناشتا یه آبم روش. پارسالم که یه مدت تخمک گذاریم قطع شده بود باز 3 ماه روز 1-10 پری خوردم درست شدم. حرف نداره
برای اونا ئی که بعد سقط رحمشون نازک و ضعیف شده. برای کسائی که کیست دارن برای کسایی که پریاشون کمه خیلی خوبه

کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds