یه دستور پخت کاچی از مامان بزرگم گرفنم که عالیه.یعنی از اونا که بعد پری های دردناک و زایمان و ...خلاصه آدم رو سر پا میکنه و رحم رو گرم نگه میداره و قوت داره حسابی! اینم دستورش: مواد لازمتون ایناست:آرد گندم و پودر جوانه ی گندم و آرد برنج مخلوط به نسبت3 و 1 و 2 نبات به میزان دلخواه گلاب و عرق هل به میزان لازم روغن زرد به هر میزانی که آرد گندم و جوانه زدین یعنی اگه روی هم هشت قاشق آرد گندم و جوانه تون شد همونقدرم روغن میخواد. پودر فندق و گردو و بادام و پسته به میزان دلخواه.و اما ادویه ی مخصوصش: زیره سبز و سیاه و رازیانه و زنیان و تخم گشنیز و زرد چوبه رو از عطاری بگیرین و پودر کنین. البته بعضی عطاری ها ادویه ی مخصوص کاچی رو خودشون دارن که میخک و جوز هندی و آویشن و .... هم جزو محتویاتشه که خب بهترم هست.اما توی دستور من همین هایی هست که گفتم.طرز تهیه: آرد ها رو باهم مخلوط میکنیم و یه تف مختصر میدیم. نه که رنگش عوض بشه.فقط بوی خامی نده. نبات رو با دو لیوان آب میزاریم بجوشه و گلاب و عرق هل رو بهش اضافه میکنیم.توی آرد تف خورده از ادویه و پودرای آجیل میزنیم و روغنشو اضافه میکنیم.چند دقیقه همینطور توی روغن تف میدیم . اینجا باید موادمون روان و نرم باشن.اگه سفت بود باید روغن اضافه کنید تا روان بشه. آخر سر هم شربت نباتمون رو اضافه میکنیم و اونقدر هم میزنیم تا کاچی به روغن بیفته.یادتون باشه آب شربت نباید خیلی کم باشه.کلا کاچی از حلوا روانتر و آبکی تره و سفت و فشرده نیست.میزان رو تقریبی گفتم چون هر کس ممکنه یه مقدار خاص بخواد درست کنه.مامان بزرگم کاچی رو دم میذاره یه ده دقیقه تا به روغن بیفته اما اگرم نذاریم وقتی خودش به روغن افتاد دیگه حاضره.نوش جون!
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!