2733
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘



فریبا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 184 | عضویت: 20/1/1390
1390/7/12 6:53 ب.ظ

سلام شیوا جون ندید عاشقت شدم بچه ها چه چیزهایی درستیدید مرسی از همه
یه سوال داشتم توی ژله گلدار میتونم بجای ژله که قالب زده شده پودینگ توت فرنگی و غیره قالب بزنم توی گلهایی که داخل ژله هست رنگ صورتی چه طعمیه چون من ژله صورتی ندیدم آلبالو و غیره قرمز هستند سفیده چیه گلهای سفید قالب زده شده مرسی بوس

فریبا جون
والا چون من تست نکردم نمیدونم بشه یا نه
ولی چون پودینگ با شیر درست نیشه ممکنه با ژله واکنش بده و آب بشه
اون صورتیها هم همون ژله آلبالو یا توت فرنگی هیت که وقتی با شیر درستشون کنی صورتی میشن
سفید هم آلوورا هست
اینهم از غذای دیشب من و شوشو و دخملی
پیراشکی گوشت
ببخشید حواسم نبود یکیش رو نصف کنم بعد عکس بگیرم
تزئین هم نداره ببخشید دیگه

upsara
upsara
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
2731


Online مامان کامیار
*کاربر تایید شده*
پست ها: 22 | عضویت: 24/6/1390
1390/7/12 11:37 ب.ظ

شیوا جون شما طرز تهیه دونات یا همون پیراشکی که روشو با کاکایو یا پودر نارگیل تزیین می کنند وتوی مغازه ها هست رو دارید. مثل همیشه ممنونم . در ضمن اگه در مورد یوگا و ریکی هم نظری دارید یه موضوع جدید باز کردم خوشحال می شم نظر شما و بقیه دوستانو بدونم


دونات

مواد لازم :

تخم مرغ : ٢ عدد

کره آب شده : ۵٠ گرم

شیر ولرم : ١لیوان

آرد : به میزان گفته شده در طرز تهیه

پودر مایع خمیر ترش : ٢ قاشق سوپ خوری

نمک : یک چهلرم قاشق چای خوری

شکر : یک سوم لیوان

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن

شکلات تخته ای یا سس شکلات

پودر قند یا پودر شکر


در ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی کمی میزنیم بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و بعد

پودر خمیر ترش و بعد نمک، شکر و وانیل رو اضافه کرده کمی هم میزنیم و بعد کره آبکرده

که خنک شده رو اضافه میکنیم

بعد ازین مراحل آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم توجه داشته باشید که آرد رو باید کم

کم اضافه کنیم تا حدیکه خمیر سفت بشه و خودشو بگیره بعد کاملا اونو ورز میدیم

نکته مهم اینه که دونات هرچی بیشتر ورز بخوره حباب های داخلش بعد از سرخ شدن

ریزتر میشه و ظاهر بهتری پیدا میکنه

بعد ازینکه ورز دادیم رویش رو یک حوله نم دار میزاریم و در یک جایی با دمای معمولی

قرار میدیم تا به مدت یک ساعت و نیم استراحت کنه در این مدت بهتره هر ٢٠ دقیقه یک

بار خمیر رو ورز بدیم

بعد از گذشت این زمان خمیر رو با وردنه پهن میکنیم ضخامت خمیر پهن شده به مقدار

نیم سانت کافیه

معمولا برای دونات قالب خاصی تعبیه نشده البته جدیدا نمیدونم که قالبی اومده یا نه اما

معمولا اون رو با کاتر مخصوص میبریدند اما من به جای این کاتر از یک وسیله های

استفاده کردم که الان به شما هم یاد میدم تا ببینید با کمترین هزینه چطوری میشه یک

قالب شیرینی داشت!

حتما همه شما تا به حال یک بار از تن ماهی استفاده کردید!

وقتی که ازین کنسرهای تن ماهی اسفاده کردید لطفا قوطی اون رو داخل زباله نندازید!

شما میتونید سر قوطی رو با درب بازکن تا آخر برش بزنید و حلب رویی رو در بیاریو و

حلب زیرین رو هم به همین صورت در بیارید! کاغذ های روی قوطی رو هم بکنبد!

حالا شما با این قالب میتونید دونات هاتون رو برش بزنبد!!!!!!

بعد ازینکه دنات ها رو قالب زدید برای گردی وسط دونات هم بهتره از ابزرا سوراخ کن که

در سفره آرایی به کار میره که برای در آوردن هسته وسط سیب و کلا شکل تونلی

هست استفاده کنید یا با دستتون به آرومی حفره کوچکی داخل این خمیرها ایجاد کنید

بعد ازنکه این کار رو کردید خمیر ها رو داخل یک سینی که زیرش رو کمی چرب کردید

بچینید و رویش رو دوباره همون حوله رو بندازید تا ٢٠ دقیقه استراحت کنه

سپس با روغن داغ و غوطه ور دونات ها رو دونه دونه سرخ کنید و بعد داخل دستمال

بزارید تا روغن اضافیش بره بعد داخل پودر قند یا پودر شکر یا شکلات میغلطونیم و بعد

میل کنید!

نوش جان!

Myup Image Hosting
سلام شیوا جون من یه پست دیدم مامان ناریا دستور خمیر پیتزا رو می خواست بدون خمیر مایه من این دستور رو دارم خیلی عالیهههههههههههههههه و همیشه از این استفاده می کنم شوشو هم که پیتزا پز خونه ماست اون رو تو سبنی فر نقدر نازک می کنه که بعد از پخت موقع برش نونش هم سبکه هم منسجم


خمیر پیتزا:
مواد لازم:
شیر=1 پیمانه
خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری ( که من از بکینگ پودر استفاده می کنم )
روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه ( بازم من از روغن مایع استفاده می کنم )
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.


یه تجربه از اونجاییکه گفتم همسری خیلی خمیر رو نازک می کنه وبرای سینی فر من وخوشمزگیش هم به همینه من این مقدار مواد اولیه رو نصفش می کنم


فریبا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 187 | عضویت: 20/1/1390
1390/7/13 11:03 ق.ظ

سلام شیوای عزیزم میشه یه شیرینی برای دیابت معرفی کنی که آسون و خوشمزه باشه مرسی عزیزم بوس

فریبا جون

به این لینک یه نگاه بنداز

http://www.seemorgh.com/lifestyle/default.aspx?tabid=2166&conid=25454


*گلی*
*کاربر تایید شده*
پست ها: 646 | عضویت: 27/5/1389
1390/7/13 11:40 ق.ظ

سلام شیوا جون.من 1 مشکل دارم اونم اینه که ته دیگام اصلا خوب نمیشه یا میسوزه یام خام میشه.چیکار کنم؟

راستی میشه اون مدل برنجی که تو قالب میریختین تهش زعفرون بود بعد که برمیگردوندینش زعفرونش میومد رو و شکل قالب رو میگرفت بهم یاد بدین؟مرحله به مرحله پخت برنج تا تزیینشو با این روش میشه بهم یاد بدین؟

ممنون میشم عزیزم.

گلی جون
باید مدت زمان پخت برنج دستت بیاد
اگه میبینی سوخته یا شعله زیاد بوده یا زمان پخت زیاد بوده
برای پخت برنج عجله نکن
شعله پخش کن بذار زیر قابلمه و بعد که بخار داخل برنج افتاد شعله رو کم کن تا برنجت دم بیفته
و ته دیگ خوش رنگ داشته باشی
یه مدت داخل پلو پز غذا درست کن تا راحت ته دیگ خوب داشته باشی

.......
واسه اون برنج قالبی هم به این لینک برو

http://shiva-food.blogfa.com/cat-2.aspx

قسمت عدس پلو مجلسی..
ادامه مطلبش رو باز کن و بخون
2738

خانمی(مامی یکتا)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 426 | عضویت: 20/1/1390
1390/7/13 12:06 ب.ظ

سلام شیوا جون یه سوال دارم
این قالبای یخ رو که واسه مهمونی استفاده میکنین آب نمیشه؟؟؟؟؟وسط مجلس خراب نمیشه؟؟؟؟؟

خانمی جون



10 دقیقه مونده مجلس شروع بشه از قالب بیرون بیار و بذارش داخل یه سینی تا اگه آب شد میزت رو خراب نکنه
اگه قطر یخ زیاد باشه تا 3 ستعت هم آب نمیشه


avia
*کاربر تایید شده*
پست ها: 655 | عضویت: 20/8/1389
1390/7/13 3:46 ب.ظ

salam shiva jun
.....
mishe tazeen roye cake
.....
ro ba jele begi
.....
khaili baragh va khoshgelan
,,,,,
ounaee ke mive roo cake

.......
man alan cake esfanjim hazere
.....
ba tootfarangi va khame va jele
.....
mikham khoshgelesh konam




avia جون
پودز ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کن و بذار خنک بشه
کیکت اگه بزرگ هست 2 یا 3 تا بسته پودر لازم داری
اگه کیکت گرد هست بالا و بدنه کیک رو 1/5 سانت ببر تا کیکت کوچیکتر بشه
حالا بذارش داخل همون قالبی که کیک رو پختی و زله خنک رو بریز دور کیک تا جوری که روی کیک رو هم بگیره
میتونی میوه بذار بعد ژله بریزی
بع بذار داخل یخچال و بعد از بسته شدین ژله با حوله گرم یا سشوار دور قالب بگیر تا ژله خودش ر. از دی.واره آزاد کنه البته بهتره از قالب کمربندی استفاده کنی تا دیگه زحمت انتقال کیک رو نداشته باشی
روی ژله رو با خامه تزیین کن



*گلی*
*کاربر تایید شده*
پست ها: 647 | عضویت: 27/5/1389
1390/7/14 9:36 ق.ظ

مرسی شیوا جون.عزیزم یعنی برنجمو که درست کردم یکمشو با زعفرون مخلوط کنم بریزم ته قالبم بعد بقیه برنجمو بریزم روشو فشار بدم؟اینکارو کردم اما برنجم ازهم میپاشه وقتی برش میگردونم.دیگمم با ته دیگش که برمیگردونم تو دیس بازم ازهم میپاشه.اصلا محکم خودشو نمیگیره مجبور میشم ته دیگ و برنجمو باهم قاطی کنم.میشه راه حلشو بهم بگین؟

راستی من برنجمو رو شعله مستقیم اما کم 20 دقیقه میزارم دم بکشه زمانشو کمتر یا بیشتر باید بکنم؟
شرمنده من تازه 1 ماهه ازدواج کردم خیلی وارد نیستم مجبورم برنج درست کردنم سوال کنم.ببخشید
گلی جون
ارتقاع قابلمه ای که انتخاب میکنی باید به نسبت برنجت باشه
تا وقتی میخوای برگردونیش برنج نشکنه

در مورد قالب زدن هم باید برنج رو خوب فشار بدی
تا هوای بین دونه های برنج خالی بشه ولی جوری فشار ندی برنجت له بشه هااااااااااااا
......
ببین
برنجت رو که دم انداختی نصف استکان آب بریز روی برنج و درش رو ببند و شعله پخش کن(حتما بذار) بذار زیر قابلمه و شعله رو زیاد کن تا بخار بیفته دخل برنج
2-3 دقیقه (بستگی به میزان برنج داره)بخار میفته
بعد دم کنی بذار روی قابلمه و شعله رو کم کن
30 دقیقه بعد برنجتو میتونی سرو کنی(البته اینم به حجم برنج مربوطه)
کم کم یا میگیرییییییی
نگران نباش
اگه بهت بگم من اوایل چطوری غذا درست میکردم چی میگیییییییییییییییی؟
هههههههههههههههههههه


میشاد
*کاربر تایید شده*
پست ها: 993 | عضویت: 24/8/1389
1390/7/14 1:46 ب.ظ

شیوا جون و بقیه دوستان سلام من قبلا در مورد مشکلات ژله ها مخصوصا رنگین کمونی که رنگهاش قاطی میشن بهت گفتم و شما راهنمایی کردی ولی باز هم مشکل داشت این سری عکس از این ژله میزارم
ضمنا چطور عکس بزارم که همین صفحه باز شه و فقط لینک نباشه؟؟



میشاد عزیزم


صفحه اول همین تاپیک
نحوه کم کردن حجم عکس
لیبل گذاری و آپلود عکس رو توضیح دادم



مامان کامیار
*کاربر تایید شده*
پست ها: 136 | عضویت: 24/6/1390
1390/7/14 11:52 ب.ظ

شیوا جون شما می دونید چطوری میشه شکلات قلبی درست کرد با شکلات تخته ای و اینکه چکار کنم که سطح شکلات صیقلی باشه. کلا میخوام بدونم شکلات سازی چطوریه


مامان کامیار
*کاربر تایید شده*
پست ها: 136 | عضویت: 24/6/1390
1390/7/14 11:55 ب.ظ

یه سوال دیگه اینکه شما غذای ایتالیایی که تست کرده باشین و خوشمزه باشه میشناسید. ممنون از اینکه وقت میذارید
مامان کامیار جون


اینجا دستور یه غذای ایتالیایی گذاشتم که خوشمزه هست
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=2276

واسه شکلات هم
باید شکلات تخته ای رو به صورت بین ماری ذوب کنی و قالبهای مکخصوص هست که شکلات رو میریزی داخلشو بعد از سرد شدن راحت جدا میشه
من چون علاقه ای به شکلات نداره اصلآ امتحان نکردم


میشاد
*کاربر تایید شده*
پست ها: 1,003 | عضویت: 24/8/1389
1390/7/14 2:04 ب.ظ

http://www.pic.iran-forum.ir/images/eljj2snjl28aoooy1exs.jpg

http://www.pic.iran-forum.ir/images/27pcseddoy5j6hxcq6gz.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/o17snvsqj6zlq8bgl70a.jpg

شیوا جون اول از همه ژله های رنگی ام از ظرف جدا نشد و مجبور شدم با چاقو جداش کنم یعنی چاقو به زیر ژله زدم
دوم کلا وقتی ژله رو از ظرف اصلی جدا کردم شل بود.. و مقداریش به ظرف چسبید..من عکس ظرف رو هم گذاشتم


میشاد جون

ببین داخل این لینک کامل توضیح دادم
که ژله رو چطوری درست کنی

http://shiva-food.blogfa.com/post-18.aspx
کف قالب گلها رو باید حتما چرب کنی
واسه از فقالب بیرون آوردن ژله هم عجله نکن
بذار خوب سفت بشه و ببنده
واسه بیرون آوردن ژله از قالب هم باید قالبت رو داخل آب گرم بذاری
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز