2737
2739
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711242 بازدید | 2253 پست
سلام بر همه دوستان
این کاناپه سیر و پنیر با کوکتل رو به همتون پیشنهاد می کنم
خیلللللللللییییییی خوشمزه است
هم واسه شام هم واسه میز اردور
مواد لازم:
نون تست 10 عدد
سیر 2 تا 3 جبه
سس مایونز سه قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای یک بسته کوچک
پودر موسیر یا سیر کمی
پنیر ورقه ای تست که من رامک گرفتم یک بسته
کوکتل پنیر یا کراکف پنیر به تعداد لازم
سس مایونز پنیر خامه ای سیر رنده شده و پودر موسیر رو با هم مخلوط می کنید و می کشید روی تمام نون
روش یه پنیر زرد می ذارید و روی اون هم مثل عکس سوسیس حلقه شده
بعد می ذارید تو فر تا پنیر باز بشه و یه کم سوسیس رنگش عوض شه
می تونید جار پنیر زرد از پنیر پیتزا هم استفاده کنید
می تونید سبزی هم به موادتون اضافه کنید
Myup Image Hosting
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘





مامان کامیار
*کاربر تایید شده*
پست ها: 4 | عضویت: 24/6/1390
1390/7/11 12:42 ق.ظ

شیوا جون منظورم اینه که مواد رو چند برابر کنم و مثلا توی چند تا قالب کوچیک بریزم و همه رو با هم بذارم توی فر . فرم هم معمولیه و ایرانیم هست.


به این صورت میتونی
ولی نظر من رو بخوای
جدا جدا درست کن
چون سفیده تخم مرغ رو که اگه جدا میزنی
با اون حجم آرد و پفش میخوابه و چون موادت زیاد میشه باید زیاد هم بزنی تا کامل با هم مخلوط بشه که پف سفیده میخوابه
مگه اینکه سفیده داخل دستور کیکت جدا زده نشه
2728


titish
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,429 | عضویت: 17/11/1389
1390/7/11 1:50 ق.ظ

سلاااااااام شیوا جون موندگاری بسکویتی که با رویال درست شده چقدر هستش بعد اینکه اسانس پرتغال خوش طعمه واقعا ممنون از لطفت عزیزم


titish جون

اگه داخل بیسکوییت از کره استفاده شده باشه
بیشتر از دو هفته نمیشه نگه داشت(چه با رویال...چه بی رویال)
چون کره بو رو جذب میکنه

...آره خوش مزه هست ولی اگه بتونی از رنده پوست پرتقال استفاده کنی خوشمزه تر میشه


زهره مامی آریانا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,558 | عضویت: 12/6/1387
1390/7/11 10:49 ق.ظ

شیوا جون عکسای تولد پرنسسی دخملت رو کدوم تاپیک گذاشته بودی


زهره جون

به این لینکها یه نگاه بنداز


http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=55757&PageNumber=226
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=55757&PageNumber=229
گیلاسی
*کاربر تایید شده*
پست ها: 1,402 | عضویت: 23/11/1389
1390/7/11 11:46 ق.ظ

شیوا جون و خانومای کدبانو:

سس لازانیا حتما باید با آرد و کره و شیر درست شه یا میشه فقط شیر تنها ریخت روی مواد؟؟؟
من دوست دارم لازانیا نرم و له باشه


گیلاسی جون
با این روشی که برات میذارم درست کن
هم خیلی خوشمزه و راحت هست
هم خیلی سریع
هم ورقه های لازانیا اساسی میپزه



سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا!



با روش پخت سریع وآسان لا زانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.





شاید برای درست کردن غذایی لذیذ و خوشمزه مثل لازانیا مدت زمان طولانی را در آشپزخانه گذرانده اید که در نهایت با ریخت و پاشهای فراوانی که به همراه داشته شما را از این بابت خسته کرده است وتنها در مواردی خاص و با فاصله زمانی زیاد و گاهی به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن این غذا می کنید.

با روش پخت سریع وآسان لازانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه :مواد لابه لای لازانیا را که (گوشت چرخ کرده ،پیاز وهویج رنده شده ،قارچ خورد شده،پودر آویشن ،فلفل دلمه ای خورد شده ،رب گوجه فرنگی،نمک وفلفل وزرد چوبه که با هم سرخ کرده اید )را تهیه کرده، در آخر یک لیوان آب به این مواد اضافه کرده، بعد از کمی جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذارید.

قسمتی که اکثر خانمها را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانیا و پهن کردن لایه های آن روی پارچه است که گاهی با خورد شدن و له شدن ویا چسبیدن به همراه است،راه بهتر و ساده تر این است که شما از لازانیا ها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنید به طوری که ته ظرف پیرکس یا تفلون مستطیلی یا مربعی شکل خود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و لایه های لازانیا را کنار هم تا جایی که می شود قرار دهید، سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها ریخته ،کمی سس مایونز هم روی این مواد بریزید ودوباره لایه ی بعدی لازانیا و دوباره مواد و سس مایونز تا به آخر.در پایان کار هم روی مواد آخری لازانیا پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس دو تا سه لیوان شیر به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذارید که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتی ویا فویل آلومینیوم برای پوشاندن روی آن استفاده کرده وظرف را درون فر در بالاترین طبقه ی آن وبا پایین ترین درجه حرارت قرار دهید ،اگر هم فر ندارید روی شعله گاز وحتما از همان ابتدا با شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذارید.بسته به درجات فر ها نیم الی سه ربع ساعت صبر کنید تا آماده شود .اگر هم پس از این مدت زمان احساس کردید آماده نیست با همان درجه حرارت قبلی صبر کنید تا کاملا نرم وپخته شود.

توجه 1 :برای راحتی کار بهتر است از لازانیاهای نسبتا صاف وتخت استفاده کنید که در غیر اینصورت هم مشکلی بوجود نخواهد آمد.

توجه 2:شما می توانید در هنگام پختن لازانیا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید فقط مواظب حرارت بر روی دستتان باشید.

توجه 3:سس مایونز پیشنهاد ما برای سریع تر بودن کار است که برای راحت تر ریختن آن بر روی مواد می توانید مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کرده ومثل قیف بر روی مواد به طور یکسان بریزید .در غیر این صورت می توانید از سس سفیدی که خودتان می توانید درست کنید (یک لیوان شیر سردی که یک قاشق غذا خوری آرد سفید را در آن حل کرده وروی شعله گاز خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و با اضافه کردن کمی کره ،وقتی به شکل مایع ماست مانندی در آمد آن را خاموش کنید)و به جای سس مایونز بر روی مواد بریزید.

توجه 4:طرز تهیه ی این لازانیا به گونه ای است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنید می توانید به راحتی آن را درست کنید.
2738


مامان ناریا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 24 | عضویت: 24/11/1389
1390/7/11 4:53 ب.ظ

سلام به همگی .................شیوا جون میشه لطف کنی طرزتهیه خمیر پیتزا رو توخونه برام بنویسی البته من مایه خمیر ندارم مثلا بجاش از پکینگ پودر استفاده کنی.



مامان نارینا جون

بدون خمیر مایه که نمیشه
خمیرت عمل نمیاد
پودر خمیر مایع داخل داروخانه ها و عطاری ها موجود هست
اکثر سوپر مارکت ها هم دارن

کار بیکین پودر چیز دیگه هست و کار پف رو انجام میده
ولی خمیر مایه عمل آوری ذرات خمیر رو انجام میده
که اگه خمیر مایع نداشته باشه نون مثل سنگ میشه بعد از پخت

اینم دستور خمیر پیتزایی که خودم امتحان کردم
به ادامه مطلب برو و ببین

http://shiva-food.blogfa.com/cat-9.aspx
در ضمن
مایع خمیر سنتی هم میتونی درست کنی
4 قاشق آرد رو با آب مخلوط کن و کمی جوش شیرین یا همون بیکینگ پودر بهش اضافه کن و بذار جای گرم و روش رو بپوشون
تا خمیر حسابی ترش بشه
و بوی ترشیدگی بده
همون میشه خمیر مایع
چون مخمرهاش فعال میشه و بوی ترشیدگی به خاطر فعالیت مخمر هست



Online رویا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 6,574 | عضویت: 17/6/1387
1390/7/11 6:27 ب.ظ

یه سوال از همه خانمهای خونه دار دارم
در مورد بستن ماست
من ماستم آب می اندازه و کم می شه
لطفا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه
یکی می گه علتش اینه که شیرت داغ بوده مایه زدی یک می گه سرد بوده
چقدر زیر پتو یا پارچه بذارم که ببنده
می خوام سفت و شیرین بشه



رویا جون
شیر رو که جوشوندی
بذار خنک شه
هم بزن تا رویه نبنده
اگه بذاری خودش به خودش سرد بشه یه رویه روی شیر میبنده...میدونی که؟

من واسه یک لیتر شیر
3 قاسق غذاخوری ماست رو با شیر سرد مخلوط میکنم
و هم میزنم
دمای شیر اصلی نباید داغ باشه
تقریبا هم دمای بدن
یعنی انگشتت رو بزن داخل شیر نباید سرد باشه نباید دستت رو بسوزونه
ولرم باشه
مایع رو اضافه کن و کمی هم بزن
و بذر لای پتو تا گرم بمونه(ماست درست کردن توی زمستون انقده خوبهههههههههه...میذاری پشت بخاری کلی خوب میشه)
دو ....3 ساعت بعد بهش سر بزن
اگه بسته آرووم بذارش داخل یخچال و تا 24 ساعت بهش دست نزن
اگه دیدی نبسته
یه قابلمه آب کن و بذار گرم شه (جوش نیادهاااااااا)بعد ظرف ماست رو بذار داخل قابلمه تا مایع فعال بشه و ماست ببنده
بعد که ماستت گرم شد دوباره بذارش لای پتو یم ساعت بعد بذارش داخل یخچال
..........
بعضهی واسه کشداااااااااااار شده ماست و شیرین شدنش
به مایع ماست کمی نشاسته میزنن


الهام (مامان کیانا)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 281 | عضویت: 10/10/1388
1390/7/11 11:38 ب.ظ

سلام به همه خانومای هنرمند به خصوص شیوا خانوم استاد
من مدتهاست که خواننده خاموش شما هستم و از کارهاتون لذت میبرم
یک ماه دیگه تولد دختر من هست و من مجبورم غذاها و دسرها رو توی خونه درست کنم ولی به دلیل کوچک بودن منزل جشن خونه مادر شوهرم هست وباید خونه درست کنم بعد ببرم اونجا
حالا سوالم اینه که دسر و ژله تو جابجایی خراب نمیشه ؟


الهام جون

پیشاپیش تولد دخملت مبارک


زله هات رو از قالب بیرون نیار
اگه مسیر طولانی هست و امکان آب شدن هست یه ظرف بزرگتر رو یخ بریز و قالب زله ها رو بذار داخلش
دسر چی میخوای درست کنی؟
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز