2410
2553
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711230 بازدید | 2253 پست
جعبه های شکلاتی

نان رولت: 1 قطعه به اندازه ی 20 در 30
شکلات سیاه یا سفید: 250 گرم
خامه ی فرم گرفته: به میزان لازم
میوه ی مورد نظر: به میزان لازم

طرز تهیه:
نان رولت را به قطعات مربع 4 در 4 سانتیمتری برش دهید. شکلات سیاه یا سفید را روی حرارت غیر مستقیم یا داخل مایکروفر با قدرت 30 درصد ذوب کنید.
کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و شکلات را روی آن پهن کنید به طوری که صاف و یکدست شده حدود 2 میلیمتر ضخامت داشته باشد. ظرف شکلات را کنار بگذارید تا کمی خود را بگیرد. سپس شکلات را با استفاده از یک خط کش فلزی به اندازه ی مربع های 4 سانتیمتری برش دهید و صبر کنید تا شکلات ها کاملا بسته شود. شکلات را از کاغذ جدا کرده یک برش نان رولت را به عنوان لایه ی زیرین جعبه در نظر بگیرید. دور تا دور آن را شکلات بمالید و تکه های شکلات برش داده شده را اطراف نان رولت بچسبانید به طوری که یک جعبه ی تو خالی شکل گیرد.
داخل جعبه را با خامه ی فرم گرفته و یا انواع کرم های مورد نظر و دلخواه پر کنید و یک عدد میوه به تناسب اندازه ی جعبه روی کرم یا خامه قرار دهید. بهتر است روی میوه را با انواع براق کننده بپوشانید تا سطح آن براق شود. جعبه ها را در یخچال نگهداری کنید.
94400a6iosgblzrefqw7.jpg
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
ها
ژله سورپرایز

واسه دوست جونا


مولتی هاستر
دو بسته ژله آبی رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کردم خنک که شد یک لیوان شیر بهش اضافه کردم

1/3 رو ریختم داخل ظرف و گذاشتم فریزر

مولتی هاستر

مولتی هاستر

مولتی هاستر

مولتی هاستر

دو تا بسته ژله انگور رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کردم و کف سینی رو یه کوچولو چرب کردم و ژله رو گذاشتم خنک شد ریختم داخل سینی و گذاشتم فریزر


بعد از 15 دقیقه بیرون آوردم و قالب زدم
ها
مولتی هاستر
مولتی هاستر

اون یکی ظرف رو بیرون آوردم وسطش رو یه شیار نیم دایره دادم با این

مولتی هاستر

مولتی هاستر

بعد گلها رو داخل شیار کنار هم گذاشتم
مولتی هاستر


و بقیه مواد رو ریختم روش و گذاشتم فریزر

بعد از 15 دقیقه گذاشتمش داخل یخچال و اینم نتیجه کار

مولتی هاستر
اینم برش خورده
مولتی هاستر






2714

ناردونه
*کاربر تایید شده*
پست ها: 226 | عضویت: 7/12/1389
1390/5/28 2:27 ق.ظ

شیوا جون سلام
چنتا سوال؟
1-میشه ژله ی سورپرایز رو یه بار کامل توضیح بدی؟( تو تاپیک قبلی که بود متوجه نشدم و لینکی که گذاشته بودی عضویت میخواست تا باز شه با عرض شرمندگی حوصله این کار رو نداشتم)
2- لطفا اموزش سالاد توپی رو هم بگو؟(و اینکه دستگاه خاصی مثل میکسر، گوشت کوب برقی یا... میخواد؟)
3- به نظرت کدوم از دستگاه هایی که بالا اسمشو گفتم بیشتر به درد میخوره؟
مرسی.ببببببببووووووووووووووسسسسسسسسسسسسسس

ناردونه جون

آموزش زله رو صفحه قبل برات گذاشتم
سالاد توپی رو هم فردا میخوام درست کنم مرحله به مرحله برات عکس میذارم
من واسه له کردن و پوره کردن سیب زمینی از گوشت کوب برقی استفاده میکنم
شما با هر چی راختی کار کن
میتونی رنده کنی سیب زمینی رو
واسه خرد کردن ریز کلم و کاهو و هم میتونی از خرد کن استفاده کنی
اگه یه دستگاه غذا ساز داشته باشی واسه همه چی خوبه
من که ندارم
هههههههههه

مریم(مامان معین و آوین)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 846 | عضویت: 27/11/1388
1390/5/28 3:39 ق.ظ

یک سوال از محضر کدبانو های عزیز:اگر به جای بستنی ،شیر برای ژله رنگین کمون یا خرده شیشه استفاده کنیم بد میشه؟؟

مریم جون

اشکال نداره
میتونی شیر بریزی
مامانی خانوم

پست ها: 2,380 | عضویت: 14/8/1388
1390/5/23 9:04 ب.ظ

کی میتونه تزیین یه کیک پیشنهاد بده بدون خامه؟؟؟ (دیگه روم نشد بگم شیواااااااا) هههههههه
مامانی خانم گل


میتونی کیکت رو با روکش شکلات آب شده تزیین کنی
یا روکش ژله
من شکلات رو توصیه میکنم
.....شکلات سفید یا قهوه ای رو به روش بن ماری ذوب کن و بریز روی کیک.....اگه قهوه ای ریختی با شکلات ذوب شده سفید تزیینش کن
میتونی برش میوه رو داخل شکلات بزنی که نصفیش شکلاتی بشه و روی کیک رو تزیین کنی
از دون های اسمارتیس و چیپس شکلاتی هم میتونی واسه تزیین استفاده کنی



توپک هویج
این توپکا گزینه خوبی واسه سفره افطارن

هویج 250 گرم

بیسکوییت پتی بور 100 گرم(هر ردیف بیسکوییت دقیقا 25 گرم هست)

گردو خرد شده نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

دارچین 1 قاشق مرباخوری(اگه دارچین دوس ندارین با زنجیل امتحان کنین)

پودر نارگیل و پسته هم برای تزئین

ول هویجامونو پوست می کنیم و میذاریم تو قابلمه و روش آب میریزیم تا
سطحشونو بپوشونه و میذاریم تا بپزن.بعد از پختن با پشت چنگال خوب لهشون
میکنیم
و شکرو باهاش مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت ملایم و 5دقیقه می پزیمشون و
تو این مدت هم پای گاز تشریف داریم و همش هم میزنیم.قتی آماده شد میذاریم کنار تا خنک بشن. حالا بیسکوییت پتی بور رو هم تو
غذاساز میریزیم و خوب خوردش میکنیم گردو رو هم اگه خورد نکردیم الان فرصت
مناسبیه.بعد از همه اینا همه موادو با هم مخلوط میکنیم یعنی مخلوط هویج و شکر رو با
گردو و بیسکوییت و دارچین.اگه وقت دارین یه نیم ساعتی مخلوطو بذارین تو
یخچال که خودشو بگیره بعد درش بیارین و تو دست گردش کنین از فندق یه کم
بزرگتر بعد تو پودر نارگیل یا پسته بغلطونین. من چون پودر پسته نداشتم تو
این لحظه با یه کمی رنگ خوراکی یه قسمت از پودر نارگیلمو رنگی کردم که
خوشمل بشه m7a972q1jk3r7vfmwrxv.jpg

منبع: /tosterr.persianblog
.
mt9c6ji1f4op6h3l1y25.jpg

خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
سحر مامان امیر
*کاربر تایید شده*
پست ها: 5,279 | عضویت: 31/4/1389
1390/5/29 3:27 ب.ظ

شیوا برنج رو توی پلوپز میپزی یا تو قابلمه معمولی؟


سحر جون

معمولآ داخل پلوپز درست میکنم
راحت تره و کمتر زمان میبره


فریبا جون
تو محشریییییییییییی
ایول


..............
فرشته ممنون بابت توپک هویج
..................


2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز