2737
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711242 بازدید | 2253 پست

عسل جون
خرمای رولتی چند صفحه قبل هست
رنگینک هم چشم
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%DA%A9
...........................
مامان محمد طاها
من اول یسب زمینی ها رو میچینم
بعد برنچ یا ماکرونی رو آروم میریزم بعد میذارم روی شعله
اینجوری فیکس میمونه و جابه جا نمیشه
امتحان کن
....................

avia
کاسه یخ مهم نیست 3 روز بمونه
ولی ژله چون داخلش شیر یا بستنی استفاده میکن نمیشه 3 روز داخل یخچال نگه داشت چون فاسد شیر و بستنی زود میکروب جذب میکنه و فاسد میشه...
کاسه شیشه ای ممکنه بشکنه..از قابلمه هم میتونی استفاده کنی
آب که بریزی پشت قابلمه یخ راحت خارج میشه
....23*10 خیلی کوچیکه
سالاد فصل هم سلیقه ای هست
مثلآ یکی دوست داره کاهو بیشتر بریزه
یکی کلم
یکی هویج
بنا به نظر خودت
......داخل غذا ساز چرا میریزی؟
با دست خرد کن
...............................
مژگان جون
سفرت خوشکله
کاش عکس بزرگتر میذاشتی
بازم ممنون
من نتونستم عکس بزرگ رو ببینم
لینک برام باز نشد
..........................

مامان نی نی
جوجه چینیت محشر شده
یاد اولین باری که خودم درست کردم افتادم که چه کاااااااااارها که نکردم و نشد
لووووووووووووووووووووووووووووووول
.................................
ویولت جون
ببخش دیر جواب دادم
قالب سیلیکونی اگه اصل باشه میتونی داخل ماکروفر استفاده کنی...
ژله سورپرایز
کیک قلبی
اویه قلبی
کیک مرغ قلبی
سالاد فصل با تزییین گوجه و هویج قالب خورده قلبی
ژله خرده شیشه با پایه الوورا بدون شیر(ژله شفاف)با تکه های قلب قالب خورد مخلوط با شیر برای زمینه(خیای ناناز میشه)
.......................خامه رو از قنادی بگیر
....................

neda جون ممنون
چشم فردا دستور حلوا رو برات میذارم
............................
تیارا جون
الویه رو حذف کن
سنگینه
شام رو دستت ممیمونه
...ژله آسمونی هم تک نفره هست
وقت زیاد میگیره ازت
یه ژله راحت تر درست کن
مثل خرده شیشه...
خورش فسنجون که داری واسه روز دوم
مرصع پلو هم بذار کنارش
اون دستور کیک 6 تخم مرغی رو من تست کردم
خوب میشه
دستور بامیه ای رو همکه خودم امتحان کردم چند صفحه قبل گذاشتم
اگه نیافتی بگو فردا برات میذارم باز
............................


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
یاسمن

پست ها: 697 | عضویت: 11/6/1388
1390/5/25 2:41 ب.ظ

سلام خانومای هنرمند واقعا ممنون از مطالب مفیدی که میزارین من چند سوال دارم اگه ممکنه راهنماییم کنین ممنون مسشم
1: برای 9 نفر مهمون میخوام زله آسمانی درست کنم وسطش خامه فرم گرفته بذارم یا بستنی ؟؟؟ و
ایا میتونم از شب قبل واسه افطار روزه بعد آماده کنم

2: همین سوال ودر مورد کیک مرغ هم دارم یتونم از قبل آماده کنم و آیا میتونم از گردوی نیم کوب بجای گردوی تلزه استفاده کنم کدوم مزه اش بهتره ؟؟؟؟
3: بازم سوال تکراری حلقه مرغ را اگه همه کاراشو بکنم سلفون بکشم بذارم تو یخچال نیم ساعت مونده میتونم بزارم فر؟؟؟؟ خراب نمیشه خمیرش؟؟؟؟
خوب ممنوم من دوباره ساکت میشینم و مثل یه شاگرد خوب فقط گوش میکنم


یاسمن جون

1-خامه بذار چون بستنی داخل ژله اب میشه و رنگ ژله مات میشه...آره میتونی از شب قبا اماده کنی
روی ظرف ژله رو سلفن بکش بعد بذار داخل یخچال
2-کیک مرغ رو ظهر درست کن واسه افطار....آره منم گردوی کوبیده ریختم به جای گردوی تازه
3-اونم ظهر درست کن..بذار یخچال
یک ساعت قبل از فر از یخچال بیار بیرون تا هم دمای محیط بشه بعد بذار فر
...................
بازم سوالی داشتی در خدمتم گلم
موفق باشی


.........................

یاسمن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(آیکون چماق به دست)
تو همون یاسمن تاپیک سیسمونی هستی؟
مامان آرتمیس؟
ها؟
ها؟
(آیکون بغل کردن)
زود یه عکس از آرتمیس بذار برام
بدوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
2738
رولت حلوا
مواد لازم حلوا

روغن جامد 150 گرم

ارد250 گرم

کره 20 گرم

مواد لازم شربت

شکر 250 گرم

آب یک پیمانه

گلاب نصف پیمانه

محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری

کرم حلوا

تخم مرغ 1 عدد

شکر نصف پیمانه

آرد یک چهارم پیمانه

شیر 2 پیمانه

وانیل نوک قاشق چایخوری

کره25 گرم

مواد برای تزیین

شکلات 50رم

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

پودرپسته

ابتدا کرم رو درست میکنیم و روش پلاستیک میکشید میذارید یخچال تاکاملا سرد بشه به این ترتیب:

تمام مواد جز وانیل و کره رو با هم مخلوط میکنیم وباهمزن میزنید تایکدست بشه بعد میگذارید رو حرارت ملایم مرتب هم میزنید تا کرم پخته و سفت بشه (بایدسفت بشه اگه شل باشه از لای حلوا بیرون میریزه) در آخر کره ووانیل رو اضافه میکنیدومواد رو از روی حرارت بر میدارید و طبق گفته بالا عمل میکنید

حلوا

که مثل همه حلواهای اردی درست میکنید(هرچه بیشتر ارد و روغن رو تفتبدید حلوا تیره تر میشه بسته به خودتون داره) و وقتی اماده شد روی کاغذ روغنی بهضخامت نیم سانت پهن میکنید کرم رو روی تمام سطح حلوا پخش میکنید و ارام حلوارو رولمیکنید میگذارید تو یخچال تا کامل سرد بشه وقابل برش زدن بشه اگه عجله داشتید نیم ساعت تو فریزر بگذارید
وقتی رولت سفت شد روش رو با شکلات اب کرده تزیین کنید بگذارید شکلاتهم سفت بشه بعد برش بزنید
منبع: http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=4494&hilit
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
حلوای سه رنگ
آرد گندم نیم کیلوگرم
پودر شکر نیم کیلوگرم
روغن جامد ۳۲۵ گرم
آب یک لیوان
هل کوبیده نصف قاشق سوپخوری
زعفران حل در نصف لیوان آبجوش نصف قاشق چایخوری
کاکائو ۱,۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱,۵ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئین به مقدار کافی
نایلون تمیز یک قطعه

دستور تهیه:
ابتدا شکر و کاکائو را در نیم لیوان آب جوش حل کنید و آرد را درحدی که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهید، ظرف را از روی حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنید. مجدداً ظرف آرد را روی حرارت بگذارید و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. شکر و یک لیوان آبجوش را مخلوط کنید و به حلوا بیفزائید، پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید. حلوا را هم بزنید تا خودش را بگیرد. سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و به طریق زیر عمل کنید.
یک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنید و قسمت سوم را نیز به همان رنگ کرم روشن باقی بگذارید و با کمی پودر هل مخلوط کنید. سطح یک سینی بزرگ و مسطح را کمی چرب کنید و حلوای ساده را در سینی بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید. حلوای کاکائو را روی یک قطعه نایلون مانند قسمت اول پهن کنید و سپس با دقت این حلوا را روی حلوای ساده برگردانید. حلوای زعفرانی را هم روی نیلون باز کنید و روی حلوای کاکائو قرار دهید. سپس روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین کرده و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و سرو کنید.
منبع: آشپز ایرانی
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
کیک حلوا

منبع: http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=4303

کیکی که من استفاده کردم: تخم مرغ 2 عدد شکر2/1 پیمانه روغن مایع2/1 پیمانه ماست 2/1 پیمانه بکینگ پودر 1 ق چ هل مقداری ارد 1 و3/1 پیمانه

*فر روی 180 درجه تنظیم و روشن میشود.
* کف قالب مربع 23 سانتی کاغذ روغنی بیندازید.
* تخم مرغ( در دمای محیط) + شکر با همزن زده میشود.
*کم کم روغن مایع را افزوده
*مخلوط ماست + بکینگ پودر اضافه
*هل اضافه
* ارد را اضافه کرده برای اینکه کاملا مخلوط شود با دور تند همزن 2-3 ثانیه هم زده و مایه در قالب ریخته میشود تا کاملا بپزد.

در این میان شربت کیک را اماده مکینیم.
اب 70 میلی شکر 3/1 پیمانه گلاب 1 ق غ هل مقداری

همه مواد را باهم مخلوط کرده بعد از 2-3 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.

کیک اماده و خنک شده را از قالب در اورده و کاغذش را جدا میکنیم. دوباره در قالب اصلی میگذاریم با شربت خنک روی کیک را مرطوب میکنیم( به کمک قلم مو)
حلوا:

شروع به اماده کردن حلوا میکنیم. هر نوع ترحلوایی که دلخواه شما باشد میتونید استفاده کنید من از حلوای هویج ( تاپیک حلوای هویج ص 2 دستور نجما) استفاده کردم 3/2 مقدار حلوای هویج داده شده کافی می باشد.
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=791&start=10
( در ضمن شکر حلوا رو 1 پیمانه استفاده کردم. برای اینکه هم کیک شیرینی دارد و هم شربت روی کیک)
(بنظرم وقتی شکر کمتر میشه باید روغن مایع رو هم کمتر در نظر گرفت . بار بعدی با 4/3 پ امتحان خواهم کرد)

بعد از اماده شدن حلوا و جدا شدن حلوا از قابلمه حلوا را روی کیک مالیده و با پشت قاشق چرب صاف میکنیم. و به دلخواه تزئین و برش زده میشود.

** با این مقدار کیک و حلوا(قالب مربع 23 سانت؛25 برش بدست اومد که میشه کوچکتر هم در نظر گرفت یا یک برش دیگه از قطر مربع زد و 50 برش مثلثی بدست اورد.)
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
asal جان واسه ژله خرده شیشه خیلی راحت و خوشمزه اینه که از ژله آلوورا استفاده کنی .به این ترتیب که 3/4 لیوان آب جوش بریزی و ژله رو حل کنی وقتی مایع سرد شد 3/4 لیوان بستنی وانیلی که قبلا تو دمای اتاق گذاشتی و باز شده به جای آب سرد اضافه میکنی( از شیر هم میتونی استفاده کنی ولی با بستنی خوشمزه تر میشه)
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
شکلات نارگیلی
پودر نارگیل :1 پیمانه(100 گرم)
پودر قند : 50 گرم
گلاب : 3 قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای (قهوه ای و سفید)
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل رو آسیاب می کنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه

بعد پودر قند و گلاب رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ..طوریکه وقتی به شکل توپ در میاریم چسبندگیش خوب باشه و از هم نپاشه....بعد به اندازه یه فندق از موارد رو بر می داریم و به شکل گرد در میاریم و در یهک ظرف می چینیم و ظرف رو به مدت 5 دقیقه تو یخچال قرار می دیم تا کمی خودش رو بگیره.
تو این فاصله شکلات تخته ای رو به روش بن ماری اب می کنیم(ظرف حاوی شکلات رو مستقیم روی حرارت قرارندین و حتما داخل یه ظرف آب قرار بدین بعد روی حرارت بزارین)و برای اینکه خیلی سفت نباشه کمی روغن مایع بهش اضافه می کنیم
بعد توپهای نارگیلی رو داخل شکلات (که دیگه آب شده و از روی حرارت برش داشتیم ) میندازیم و با چنگال یا قاشق با احتیاط بر میداریم تا شکلاتهای اضافه بریزه....
بعد روی کاغذ روغنی می زاریم و به مدت 10 دقیقه دوباره تو یخچال قرار می دیم تا شکلاتش سفت بشه و بعد که سفت شد با شکلات آب شده یا هر چیز دیگه که خواستید تزیینش کنید

x3pfw66b8blsmwe64tq.jpg

منبع:اینترنت
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
خواهش میکنم asal جون برای ژله پایه از این روش هم میتونی استفاده کنی :( البته روش بالا خیلی راحتتره)

قاشق غذاخوری پودر ژلاتین،3 لیوان شیر،نصف قوطی شیرعسل

3 قاشق پودر ژلاتین رو در یه لیوان شیر سرد بریزید و با همزن برقی با دور معمولی بزنید تا یه مخلوط اسفنجی به دست بیاد.بعد یه لیوان شیر داغ توش بریزید و به روش بن ماری،روی بخار آب قرار بدید تا کاملا یه دست بشه.البته میتونید باز هم از مایکروفر استفاده کنید.
وقتی پودر ژله کاملاً حل شد از روی حرارت برش دارید و نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و کاملاً مخلوطش کنید.بعد از مخلوط شدن یه لیوان شیر سرد توش بریزید و بزارید کنار تا در دمای محیط کاملاً خنک بشه.
نکته مهم اینه که این بیس رو اصلاً نباید تو این مرحله داخل یخچال بزارید چون حالت بریده بریده پیدا میکنه.پس اگر دوست دارید یه ژله هنری خوشگل درست کنید تا همه روح لطیف و ذهن خلاقتون رو ستایش کنن باید کمی حوصله به خرج بدید.
تو این فاصله میتونید ژله های رنگی رو در بیارید و با چاقو به شکل مکعب برش بزنید.حتماً لازم نیست همه برشهاتون کاملاً یه شکل و یه اندازه باشه.اصلاً لازم نیست همشون هم مکعب شکل باشن.
بعد تمام ژله های خرد شده رو با هم قاطی کنید و در ظرف اصلی بریزید.تا اونجا که میتونید سعی کنید قطعات غیر همرنگ کنار هم قرار بگیرن تا زیبایی کارتون بیشتر بشه.
وقتی ژله شیر عسلی کاملاً خنک شد اونو روی ژله های رنگی بریزید و ظرف رو چندین بار به آرامی تکون بدید و کج و راست کنید تا هوای موجود در اون کاملاً خارج بشه.میتونید با استفاده از یک قاشق کمی ژله ها رو جابه جا کنید تا هوای موجود در فضای بین اونها خارج بشه و ژله تون حباب نزنه.

w4cmu03djhde8yjcia9.jpg

cdkoxr94wozhh0i61qfd.jpg
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687