2733
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711242 بازدید | 2253 پست
mari جان
آیسینگ
پودر قند: 400 گرم سفیده ی تخم مرغ: 2 عدد رنگ خوراکی: به میزان لازم آبلیموترش: یک قاشق سوپخوری
سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد ولی سفت نشود. سپس پودر قند را کم کم اضافه کرده و خوب بزنید تا براق و کش دار شوددر انتها آب لیموترش را اضافه کنید و با رنگ های خوراکی به رنگ های دلخواه در آورده و برای تزیین استفاده کنید.
. در صورتی که آیسینگ روان تری برای تزیین نیاز دارید کمی آب به آیسینگ اضافه کنید. اگر هم آیسینگ سفت تری نیاز دارید کمی پودر قند اضافه کنید. 1ـ زدن سفیده ی تخم مرغ 2ـ اضافه کردن تدریجی پودر قند
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Myup Image Hosting
nt color=mauve> فرشته ممنون بابت دستور رویال

mari جون
میتونی روش فرشته رو استفاده کنی
میتونی هم خودت بیسکوییت درست کنی با قالب کفشدوزکی
این شکلی میشه
ولی باید قالبش رو تهیه کنی
بعد با رویال آیسینگ تزیینش کنی
اینم چند مدل قند و بیسکوبیت.اگر نقاشیت مثل من خوب نیست میتونی سطح بیسکوبیت (مثل ساقه طلایی که گرد هست) رو قرمز کنی و روش خال سیاه بذاری
t4m6cp0i9zwdc5djcto.jpg

2skd63sxbpvu2p8w2n7q.jpg

qh4zg77rp63ydj6a0xa.jpg

1qstw4o5zfocdg4dr8r.jpg
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
2728
پست اصلاح شده مامان ارمیا جون

maman ermiya
*کاربر تایید شده*
پست ها: 117 | عضویت: 4/2/1390
1390/5/23 11:27 ق.ظ

سلام اینها هم چیزایی که این چند روزه برای افطار درستیدم

حلوا با موز


Myup Image Hosting

حلوای کیکی
Myup Image Hosting
پان اسپانیا
Myup Image Hosting
تست کنجدی
Myup Image Hosting

...........................................

خیلی عالی هستن مامان ارمیا
خسته نباشی
حجم عکسهات رو قبل از اپلود کم کن خانمی
من برات انجام دادم تاهمه بتونن عکسها رو ببینم
3 تا لینکهایی که گذاشتی هم اشتباه بودن
2738
شیوا جونم واقعاً خسته نباشی .

من 2روز پشت سرهم مهمونی افطاری دارم .اولش خانواده خودم وروز بعد خانواده همسریم

این منوی منه اگه میشه ایراد های منومو بهم بگو.دستت درد نکنه


رولت خرما - حلوای سه رنگ - رولت نون وپنیر وسبزی - کشک بادمجون - الویه یا سالاد توپی - ژله آسمونی -

سالاد کاهوی معمولی که توهردوروزم مشترکه

برای غذای روز اول آش رشته وآلبالو پلو وقیمه

روز دوم آش جو وفسنجون و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (نمیدونم چه خورشتی بذارم )


درضمن خانواده همسرم کیک وزولبیا بامیه بازاری دوست ندارن ومیخوام براشون خودم به صورت خونگی درست

کنم.کیک اسفنجی 6 تخم مرغیتو دیدم .اگه به جز اون کیک دیگه ای هم داری که راحت باشه لطف میکنی

وبرام بذاری ودرمورد زولبیا وبامیه هم دستور خوب وراحت چی داری؟؟؟؟؟


میبوسمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هزارتاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویولت جان

منم دقیقاً شرایط مشابه شمارو دارم .سه شنبه تولد همسریمه وافطاری هم دارم .تولد شوشو پیشاپیش مبارک.

*************************

مامانی خانوم

من برای پاگشای خواهر شوهرم باقالی پلو با زبون درست کردم وعالی شده بود.

زبون رو شستم و با پیاز و1 حبه سیر وسبزی معطر وکرفس گذاشتم حسابی پخت . اصلاً هم بهش روغن نزدم چون

خودش چربه.بعدازحدود6 ساعت پخت وگذاشتم سرد شد بعد پوست روشوکندم و نمک زدم وبرش های دوسانتی زدم

وگذاشتم جاافتاد فقط بعدازبرش خوردن نباید خیلی حرارت ببینه چون ممکنه ظاهرش خراب شه..(درصورتی که مایلی

ادویه وزردچوبه ورب بهش بزن ).

داخل ظرف رولت خوریم که حالت مستطیل داشت رو کاهو چیدم وباهمون شکل خودش زبون روگذاشتم داخل ظرف

وروشو تزئین کردم و بقیه آب زبون رو ریختم توی ظرف وجدا گونه سرو کردم.
فردا شب افطاری مهمون دارم 2 تا سوال داشتم

برای ژله خرده شیشه اگه پایه اش رو بخوام با شیر و ژله آلو ورا درست کنم ...... باید بزارم کمی خنک بشه بعد ژله آلوورا رو اضافه کنم و بعد خرده ژله رو بریزم روش

یه سوال دیگه خرده ژله رو بزارم تو ظرف اصلی ژله پایه رو بریزم یا ژله پایه روبریزم تو ظرف اصلی بعد خرده ژله رو بریزم

واای چی گفتم خدا کنه متوجه منظورم شده باشین
عرضم به حضور انورتون که طرز تهیه صحیح جوجه چینی این مدلیه ولی ازونجایی که تو دیار ما نه آرد برنج پیدا میشه نه دلستر من آرد برنجو حذفیدم به جای دلستر هم از شیر و اگه نمیخندین مقادیری آیس تی استفاده کردم:دی
مهم اینه که یه خمیر دربیاد دیگه

مواد لازم :

آرد گندم : نصف لیوان
آرد ذرت : یک چهارم لیوان
آرد برنج : یک چهارم لیوان

روغن : یک چهارم لیوان
مرغ : ( بهتر است از سینه استفاده شود. چون بهتر تکه می گردد.)
ماءالشعیر بدون طعم : حدود یک الی یک و نیم پیمانه
نمک : مقداری

بکین پورد : یک قاشق چایخوری

مواد خشکمون ( آرد ذرت، آرد گندم، آرد برنج، نمک و بکین پودر) رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس ماءالشعیر رو می ریزیم. این میزانی که من نوشته ام، تقریبیه. شما اینقدر باید اضافه کنید که غلظتش مثل غلظت ماست بشه. سپس روغن رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم. خمیر که یکدست شد، می ذاریم توی یخچال و دو ساعت بعد سراغش می ریم.

بعدش کار فیله کردن مرغ رو انجام می دیم. بعد از اینکه مرغ ها تکه تکه شدند، و دو ساعت هم از زمان درست کردن خمیر گذشت، فیله ها رو توی خمیر می زنیم و می ذاریم نیم ساعت هم توی خمیر بمونه تا خوب به خوردش بره.
شما حتی می تونید پیاز رو به صورت حلقه حلقه دربیارید و حلقه هاش رو توی این خمیر بذارید.
بعد فیله ها رو سرخ می کنیم. اولش حرارت رو زیاد کنید تا روغن داغ بشه. بعدش که فیله ها رو انداختید توی روغن، شعله رو کم کنید تا خوب مغزپخت بشه. مواظب باشید نسوزه.
بعد از سرخ شدن مرغ ها، می تونید حلقه های پیاز رو سرخ کنید.

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز