2737
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

اینم روش کار و تزیین خرما
خوب خمیر رو با رنگ ویلتون رنگ کردم
برش دادم
بعد خرماهایی که هسته گرفته بودم و بینش رو مغز گردو گذاشتم رو گذاشتم لای خمیر و مثل شکلات پیچیدم
بعد روش رو با یه مقدار خمیر دیگه و خلال بادام تزیین کردم و گذاشتم روی توری و داخل ماکروفر با 600 وات 2 دقیقه یختم....
واسه خرماهای گلدار هم
خمیر رو به شکل گل درست کردم و باز داخل ماکروفر 600 وات 2/5 دقیقه...
.....واسه خرماهای سکه ای هم
اول خرما رو هسته گرفتم
بعد با آرد بوداده مخلوط کردم و ورز دادم
پهن کردم و قالب زدم
مواد بینش هم
آرد بو داده...روغن...دارچین..نباید شل باشه..روغن مایع هم نباشه.
مواد رو گذاشتم بین دو تا خرما و با خمیر ستاره در آوردم و با پودر قند و ستاره خمیری تزیین کردم
....
اون مدل جلویی هم
خرما رو هسته گرفتم
ورز دادم ...لوله کردم و داخل پودر گردو غلطوندم ....بعد هم برش زدم....
لون مدل پیچی هم
دو تا لوله خرما رو آماده کردم
بعد یکیش رو داخل آرد بو داده و دارچین غلطوندم
بعد دو تاش رو پیچیدم به هم و برش زدم و با شکلات سفید آب شده تزیین کردم
...دستور خمیر رو هم


مواد لازم برای تهیه خمیر خرما پیچ
تخم مرغ یک عدد
کره 3/4 پیمانه
پودر شکر 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
زرده و سفیده رو جدا کن
و جدا بزن
نیاز نیست خیلی زده بشه سفیده یه کم پف کنه
کره و پودر قند رو با هم بزن بعد تخم مرغ و شیر و وانیل رو اضافه کن و آروم بزن
بعد که یکدست شد
کمکم آرد رو اضافه کن
کل آرد رو نریز
خمیر باید به حدی برسه که به دست نچسبه
بعد بذار یک ساعت داخل یخچال تا به هم دست بده
بعد از اینکه خمیر رو دور خرما پیچیدی بذار داخل فر یا ماکروویو تا خمیر بپزه
2738
مریم جون

ببخش دیر شد

دو تا دستور برات میذارم

هر کدوم رو راخت بودی انجام بده
.......................................

مواد لازم:
خرمای جنوب(پوست نازک)=300 گرم
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
کره=30 گرم
کنجد=4 قاشق غذاخوری
پودر پسته=4 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا هسته های خرما را از آن جدا می کنیم و در تابه ای همراه با کره تفت می دهیم تا بشکل خمیر صاف و یکدستی درآید. سپس پودر زنجبیل را می افزاییم و مواد را از روی حرارت برمی داریم. بعد آن را بین دو کیسه نایلونی با استفاده از وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم.سپس روی آن را ابتدا با یک لایه کنجد،بعد یک لایه پودر پسته و بعد یک لایه پودر نارگیل می پوشانیم و با استفاده از نایلون،خمیر را رول می کنیم و همان نایلون را دور آن می پیچیم. رولت را یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس آن را به صورت حلقه های یک سانتی برش می زنیم و در ظرف مخصوص آن را می چینیم و سرو می کنیم..............
............................


مواد لازم :

کره 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
پودر شکر 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
خرما بدون هسته 500 گرم
گردو خرد شده 1/2-1 پیمانه
کنجد 1/4 پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن نموده, زرده و سفیده تخم مرغ را جدا نموده, کره و پودر شکر را با همزن برقی زده سپس زرده تخم مرغ را اضافه نمائیدو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود , شیر را اضافه نمودهو آرد را بتدریج اضافه کدره ورز دهید تا خمیر بدست نچسبد . هسته خرماها را در آورده , در وسط آنها یک تکه گردو کوچک قرار دهید. خمیر را به قطر نیم سانیت متر باز کنید . بعد به اندازه مربع های کوچک که تقریباً بتوانید یک خرما در وسط آن قرار دهید برش بدهید . بعد خرما در آن گذاشته و بپیچانید. سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید و رولتها را آن بغلطانید و در کنجد غلطانده سپس در سینی شیرینی پزی چرب شده قرار داده در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا زیر خمیر طلایی روشن شود از فر بیرون آورده بگذراید سرد شود.
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


مریم جون

اینم یکی دیگه



رولت خرما و گردو



مواد لازم:

شیر /1/4 پیمانه
پودر شکر/1/4 پیمانه
روغن مایع/1/4 پیمانه
وانیل/1/8 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ/1 عدد
زرده تخم مرغ/1عدد
آرد/1تا2 پیمانه
خرمای بدون هسته/به مقدار لازم
گردو و کنجد/به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر و شیر و روغن مایع و وانیل و زرده تخم مرغ را می زنیم تا یکدست و سفید شود بعد کم کم آرد را اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرم گذاشته بعد خمیر را برداشته و با وردنه به قطر 0/5سانت باز می کنیم و به صورت چهارگوش برش می زنیم و از خرمایی که هسته آن گرفته شده و جای آن گردو گذاشته ایم استفاده کرده وسط خمیر گذاشته رول می کنیم بعد در سفیده زده شده ودر کنجد غلتانده ودر فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .این رولت برای ایام ماه مبارک رمضان بسیار مناسب می باشد.


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



.........................................................

تیارا جون .ممنون به من لطف داری


اینم دستور ژله طالبی



اول یک طالبی سفت در نظر بگیر

بعد از وسط نصف کن ..تخمه هاش رو خالی کن

بعد طالبی رو به صورت 7...8 برش بزن

و اضافاتش رو خالی کن

اگه بخوای بهتر ژله داخل طالبی بچسبه

بهتره داخل طالبی رو با آب بشوری

بعد مواد ژله رو بریز داخلش

مقدار آب سردی که داخل مایع ژله میریزی باید کم باشه واسه یک بسته پودر...یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریز...بذار

مایع ژله خنک شد بعد بریز داخل طالبی

چون اگه مواد داغ باشه رنگ طالبی عوض میشه....

بعد هم بذار داخل فریزر

نگران یخ زدنش هم نباش من فکر کنم حدود 2 ساعت داخل فریز بود تا بست

اینم عکس قبل از برش



سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
کیک بستنی به شکل خانه اسکیمویی

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

خوب اول یک ظرف گرد رو بر می داریم و کف اون رو کیسه فریزر قرار می دهیم بعد یک لایه بستنی وانیلی می ریزیم بعد میوه های داخل بستنی رو هر میوه ای که دوست دارید به عنوان مثال موز و آناناس خیلی خوشمزه هستند و با گردو خیلی هماهنگ هستند پس اول بستنی بعد لایه های میوه بعد گردو به جای گردو هم میتونید هر مغز دیگه ای که داشتید استفاده کنید میتونه بادام پسته یا پودر نارگیل هم باشه به ذائقه شما مربوط میشه بعد بستنی خلاصه انتهای ظرف رو با بستنی پر میکنیم نکته ای که باید رعایت کنیم اینه که میوه ها و مغزها رو فقط وسط قرار بدیم و کناره ها رو کاملا با بستنی پوشش بدیم بعد روی ظرف رو میگیریم و میزاریم توی فریزر برای 1 ساعت خوب بعد باید یک کیک با قطر کمی بیشتر از قطر ظرف بستنی امون درست کنیم ولی ضخامتشون نباید زیاد باشه میتونید کیک ساده یا اسفنجی درست کنید بعد کیک رو توی ظرف برمیگردونیم و بستنی رو از فریزر بیرون میاریم و روی کیک قرار میدیم با کاردک روی بستنی رو صاف میکنیم تا رد کیسه فریزر از بین بره بعد به صورت خونه اسکیمویی روش رو خط میکشیم روش هم کمی پودر قهوه یا نسکافه یا کاکائو میریزیم و با هر میوه ای که دوست داشتید تزئین کنید اگر میوه کمپوت شده باشه بهتر است .
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز