avia
*کاربر تایید شده*
پست ها: 655 | عضویت: 20/8/1389
1390/7/13 3:46 ب.ظ
salam shiva jun
.....
mishe tazeen roye cake
.....
ro ba jele begi
.....
khaili baragh va khoshgelan
,,,,,
ounaee ke mive roo cake
.......
man alan cake esfanjim hazere
.....
ba tootfarangi va khame va jele
.....
mikham khoshgelesh konam
avia جون
پودز ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کن و بذار خنک بشه
کیکت اگه بزرگ هست 2 یا 3 تا بسته پودر لازم داری
اگه کیکت گرد هست بالا و بدنه کیک رو 1/5 سانت ببر تا کیکت کوچیکتر بشه
حالا بذارش داخل همون قالبی که کیک رو پختی و زله خنک رو بریز دور کیک تا جوری که روی کیک رو هم بگیره
میتونی میوه بذار بعد ژله بریزی
بع بذار داخل یخچال و بعد از بسته شدین ژله با حوله گرم یا سشوار دور قالب بگیر تا ژله خودش ر. از دی.واره آزاد کنه البته بهتره از قالب کمربندی استفاده کنی تا دیگه زحمت انتقال کیک رو نداشته باشی
روی ژله رو با خامه تزیین کن