2726
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

neda63
*کاربر تایید شده*
پست ها: 34 | عضویت: 8/4/1390
1390/6/23 4:14 ب.ظ

سلام شیواجون خانم هنرمند1سئوال
خمیرمایه چیه؟ازکجامیشه تهیه کرد؟


ندا جون

از سوپریها و فروشگاهای لوازم قنادی میتونی تهیه کنی
بذار برم عکس بگیرم برات بیارم



خوب
اینم عکسش
ذراتش رو هم برات زوم کردم تا ببینی

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting

در مورد پست هم
من که بخوام جواب بدم باید پست شما رو کپی کنم





پارمیس 88
*کاربر تایید شده*
پست ها: 230 | عضویت: 8/9/1388
1390/6/23 1:08 ب.ظ

ممنون شیوا جون داخل نان باگتم همینجوره؟


بله گلم فرقی نداره فقط قطر برش نون باگتهات زیاد نباشه که وسط کوکو خام بمونه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



neda63
*کاربر تایید شده*
پست ها: 32 | عضویت: 8/4/1390
1390/6/23 4:28 ب.ظ

شیواجون این شیرینی سوئیسی مارمالادشو چجوری درست کنم ببخش عزیزم انقدرازت سئوال میکنم؟


این طرز تهیه مارمالاد
ولیییییییییی
من مارمالاد نداشتم به جاش مربا ریختم
هیچ فرقی هم نمیکنه


http://honartabakhi.blogfa.com/post-200.aspx
2728


mami.atena
*کاربر تایید شده*
پست ها: 981 | عضویت: 7/4/1389
1390/6/24 1:14 ق.ظ

آخ که دیگه دلم میگه تمومه دنیایه منی ستاره هارو دوست دارم واسه تو بیارم زمین...........شیوا جان کارت حرف نداره .این حلقه رو چطور از قالب در آوردی که ترک نخورد!راستی در جریانه بی فری من هستی که! من میتونم تو ماکرو فر که قراره شوهری بخره شکلات سوئیسی درست کنم یا نه برم به درد خودم که بی فریه بمیرم ! خیلی بد دردیه مثلا تا وقتی این خونه هستم نمی تونم از خودم حلقه مرغ در وکنم ! پلو قالبی چی اونم میشه یانه دیگه برم بمیرم کلا!!!!!!!


ای جانم
خوب ببین
میتونی قالبت رو روی بخار بذاری یه قابلمه آب کن و یه آبکش بذار بالای آب و قالب برنج رو که فویل کشیدی روش بذار داخل ابکش و در قابلمه رو ببند تا با بخار بپزه
...........
راستی
از من میشنوی ماکروفر نگیر فر بگیر
....قبل از ریختن برنج کف قالب رو با کره یا روغن جامئد چرب کن
خودش قالبی میاد بیرون


snoopy
*کاربر تایید شده*
پست ها: 694 | عضویت: 15/1/1389
1390/6/24 2:02 ق.ظ

خانوما یه نظر خواهی 17 مهر تولد شوهریه می خوام براش جشن بگیرم
1. چیا بپزم؟؟؟؟؟
2. کیک غذای شیطان و میشه از یه شب قبل درست کرد و تو یخچال نگه داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


اول ژله سورپرایز فراموش نشه

کیک رو هم داخل ظرف در دار بذار
میتونی تا 3-4 روز تازه نگهش داری

دسر گلدونی هم خوشکل میشه
سالاد توپی

بادمجون بقچه ای

حلقه مرغ و ریحان

اینم دستور آبگوشت من
مواد تشکیل دهنده:
برای 4 تا 5 نفر
گوشت گوسفند استخوان دار به مقدار دلخواه
سیب زمینی متوسط (سه تا)
نخود و لوبیا(یه مشت بسته از هر کدوم)
مغز گردو خرد شده یعنی دو یا سه تیکه(یه مشت بسته)
به(یه مشت)
برگه زرد الوی خشک(ترشاله به لهجه ما)(یه مشت)
تلخون خشک اما سالم و بدون چوب(بعضیا شنبلیله خشکم یه کم می ریزن )(سه قاشق غذا خوری)
گرد لیمو نمک فلفل(به دلخواه)

کم و زیاد شدن مواد خیلی تو مزه تائیر نداره من همینطوری که خودم درست می کنم به شمام اندازه گفتم

گوشت رو با پیاز تفت می دیم و نخود لوبیا و به و برگه و مغز گردو رو اضافه می کنیم بعد ادویه و رب گوجه و اب و می ذاریم مواد بپزه
من تو زود پز می پزم بعدد می ذارم جا بیافته
وقتی مواد پخت و خواست جا بیافته سیب زمینی و یه کم بعدشم تلخون اضافه می کنم
تلخون نباید خرد وپودر ساییده باشه برگ هاش سالم دیده بشه


اینم عکسش در کنار دستورش
a href="http://up.vatandownload.com/">آپلود سنتر عکس رایگان
اینم از یه نمای دیگه
آپلود سنتر عکس رایگان
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت



Online رویا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 6,115 | عضویت: 17/6/1387
1390/6/24 11:01 ق.ظ

ممنون شیوا جون
نمی دونم مارزیپان رو باید همینطوری بکشم رو کیک یا زیرش چیزی بریزم؟؟؟؟؟؟؟
خشک نمی شه تا ببریمش؟
پختن نمی خواد که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رویا جون


کیک تولد روژان رو یادته؟
من اونو با روکش مارزیبان درست کردم
ولی
اول باید روی کیک رو خامه بمالی به صورت یک نواخت
بعد مارزیبان رو پهن کنی و بکشی روی کیک که زیرش خامه هست
یعنی مارزیبان یه جورایی روکش خامه میشه
خشک نمیشه میدونی چرا؟
چون خامه رطوبتش رو میده به مارزیبان

نه گلم پختن هم نمیخواد
راستی اول ممنون بابت دستور آبگوشت
بعد عکس مارزیبانت رو بذار تا ببینم
با بسته بندیش

titish
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,034 | عضویت: 17/11/1389
1390/6/24 7:57 ب.ظ

سلااااااااام شیوا جون دستم به دامنت من دستور یه کیک میخوام که خوش طعم وترد باشه در حد کیکای قنادی بعد اینکه خودتم امتحانش کرده باشی

به به titish خانم
خوبی گلم؟
این دو تا خوبه
ببین کدومش رو میپسندی





مواد لازم برای 4 نفر:
تخم مرغ=3 عدد
شیر=1 لیوان
پکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
شکر=1 لیوان
روغن=2/1 لیوان
آرد کیک=1 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده (بجز آرد که باید در آخر اضافه گردد تا خام نشود) و خوب مخلوط را با همزن می زنیم تا نرم شود.(دقت شود بعد از اضافه کردن آرد نباید زیاد هم زد). بعد قالب کیک مورد نظر را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. مواد را در قالب می ریزیم و در فر که قبلا گرم کرده ایم به مدت 50 دقیقه با در حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا چخته شود. پس از سرد شدن می توانید کیک را با پودر نارگیل تزئین کنید.

من از این دستور درست میکنم
فقط سفیده و زرده رو جدا میزنم


...........................


مــــــــواد لازم :
آرد سفید :: 150گرم
شکر :: 150 گرم
تخم مرغ :: 6 عدد
وانیل :: نصف قاشق چایخوری


طــــــرز تهیه :
آرد را بخوبی الک می کنیم . زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می زنیم . سفیده را آنقدر می زنیم تا پف کند بعد نصف شکر را کم کم بدان اضافه کرده و هم می زنیم . زرده را با نصف دیگر شکر و وانیل می زنیم تا کاملا سفید و نسبتا سفت شود . سفیده و زرده را با هم مخلوط می کنیم . آرد را یک بار دیگر روی این مخلوط الک کرده و هم می زنیم . اینکار را باید به سرعت انجام دهید . توجه نمایید که در این مرحله مایه را زیاد به هم نزنید د قالب دلخواه را بخوبی چرب کرده و آرد می زنیم . مایه را در قالب ریخته و در حرارت 325 درجه فر به مدت یک ساعت قرار می دهیم . در این فاصله درب فر را باز نکنید . اگر میخواهید بفهمید که کیک آماده است یا نه ، بعد از یک ساعت ، یک چنگال در وسط کیک فرو کنید . اگر کیک به چنگال نچسبد ، آماده است . وقتی کیک آماده شد ، آنرا بیرون آورده و می گذاریم تا سرد شود . بعد آنرا در ظرف مورد نظر برگردانده و از قالب در می آوریم .

Myup Image Hosting


mami.atena
*کاربر تایید شده*
پست ها: 997 | عضویت: 7/4/1389
1390/6/25 1:16 ب.ظ

سلام دوستان ترو خدا منو راهنمایی اساسی کنید شوهرم به دوستش برایه خرید ماکرو فر پول داده اگه ماکرو فر بخرم چیزهایی که تو فر میپزه رو می تونم تو ماکرو به عمل بیارم یانه؟ بگم نخره ! شنیدم سولاردم ال جی گریل و بخار پزم داره! خلاصه شمارو خدا راهنماییم کنید


مامای آتنا جون

عزیزم
همه چیزهایی که داخل فر درست میکنی رو نمیتونی داخل ماکروفر درست کنی
مثلآ کیک
بافت کیک ماکروفر و فر خیلی با هم فرق داره
ماکروفر منم بخار پز داره
فکر میکنی چی هست؟
یک زیری که آب داخلش میریزی و یک توری و یک در
این بخار پزشه
گریل هم داره
ولیییییییییی
فر چیز دیگه ای هست
به نظر من قید ماکروفر رو بزن یا ماکروفری بگیر که برنامه فر داشته باشه

Online سمیرا خاله
*کاربر تایید شده*
پست ها: 4,360 | عضویت: 10/9/1389
1390/6/25 12:37 ب.ظ

شیوا جون آرد کیک با آرد شیرینی زی فرق داره ؟

سمیرا جون
برای شیرینی آرد 3 صفر خیلی خوبه
واسه کیک فرق نمیکنه


یونیک
*کاربر تایید شده*
پست ها: 165 | عضویت: 20/5/1390
1390/6/25 8:40 ب.ظ

سلام شیوا جون
دستوری که برا کتلت تن ماهی تو وبلاگت گذاشتی برا چند نفر خوبه ؟

لازم نیس اولش تن ماهی رو 20 دقیقه بجوشونیم؟

برای دو نفر
نه گلم نیاز به جوشوندن نداره
سحر مامان امیر
*کاربر تایید شده*
پست ها: 6,381 | عضویت: 31/4/1389
1390/6/25 10:05 ب.ظ

نمیشه اسپم نزارممممممممممممم

شیواااااااااا عاشقتم خانم هنرمند
نمیدونی چقدر ازت چیز یاد گرفتم واقعا تو این دنیا یکی مثل تو کم پیدا میشه
شیوایی جون عاشق خودت و وبلاگ و دخملیتم
منو به فرزندی قبول میکنی؟؟؟؟

ای جاننم
فدات بشم
هر کار کردم انجام وظیفه بوده

من که از خداااااااااااااااامه امیر نوه من باشه مااااااااادر
هر بار عکسش رو میبینم غش میکنم براش
1000 ماشالله



popo (عضو طلایی)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 202 | عضویت: 19/9/1388
1390/6/25 11:45 ب.ظ

شیوا جون توی کتلت تن ماهی میشه بجای پیازچه از پیاز معمولی استفاده کرد؟به نظرت اگه آرد نخودچی بزنم خوشمزه تر از آرد معمولی نمیشه آخه آرد سیب زمینی نتو خونه دارم .


popo جان
اشکال نداره پیازچه نریزی
...
آرد نخودچی هم خوبه
فقط کمتر بریز و مایع کوکوت خیلی به غلظت خمیر بازی نرسه
چون بعد از سرخ شده با آرد نخودچی کوکو کمی سفت میشه ولی اگه شلتر باشه ایغ ......سفت نمیشه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730