2726
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

mami.atena
*کاربر تایید شده*
پست ها: 939 | عضویت: 7/4/1389
1390/6/20 5:13 ب.ظ

سلام کدبانوها .......باقالی پلو رو تو هتلها و غذا خوریها به شکله دیگه ای درست می کنن؟ روش خوشمزه اش چیه؟ مثلا دوستم اول با قالیهارو با روغنو کمی سیر خام رنده شده و زرد چوبه و شوید ونمک سرخ میکنه یعنی جدا از برنج .ولی بقیشو نمیدونم چی میکنه ....امادر نهایت خیلی خوشمزه تر شده بود.....راستی میگه زعفرون بهش نمیزنم چون بویه شوید رو میگره و زعفرون هم توش بوش غیب میشه....درسته یانه؟


من خودم به این صورت درست میکنم
اول باقالی رو میپزم
بعد با ادویه و روغن و شوید تفت میدم
برنج رو داخل قابلمه میریزم تا جوش بیاد و کمی زرد چوبه و شوید داخل آب برنج میریزم تا حسابی خوش رنگ بشه
2-3 دقیقه مونده که برنج دون بکشه و موقع آبکش کردنش باشه باقلی و بقیه مخلفات رو داخل آب برنج میریزم و دو تا قل که خورد آبکش میکنم(دونه برنج رو زنده تر برمیدارم)
ته قابلمه رو محلول آب و روغن میریزم اگه بخوام سیب زمینی میذارم و برنج رو داخلش میریزم و دم میندازم


Myup Image Hosting

Myup Image Hosting

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

اینم دستورش :

بسکوییت پتی بور
برای شربت:
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
آب : 1 پیمانه

کرم :
شیر : 1 لیتر
شکر : 1 و نیم پیمانه
نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
آرد : 4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : یک بسته
تخم مرغ : 1عدد

قهوه فوری و شکر را در یک پیمانه آب داغ حل می کنیم...
بسکوییت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم...

تهیه کرم :
آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی یا دستی می زنیم...روی حرارت گذاشته تند تند هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم می زنیم نیمی از مخلوط را روی بیسکوییت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوییت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد...لایه آخر باید کرم باشد...در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال میگذاریم.

نکتـه :
من بـه جای بیسکویت پتی بور از تی تاب استفاده کردم و بـه جای پنیر خامـه ای هم از پنیر ماسکارپونـه.
2728
سلام بر همه خانوم های باسلیقه
ما که هنری نداریم و میاییم اینجا لذت می بریم
اما
امروز از ناهارمون عکس گرفتم
گفتم بین همه غذاهای جدید و انواع دسر آبگوشتم بد نیست
البته این یه سفره کرمانیه سنتیه
آپلود سنتر عکس رایگان
اینم از یه نمای دیگه
آپلود سنتر عکس رایگان
این آبگوشت اسمش آبگوشت متنجنه هست که با نام آبگوشت امام حسینی هم معروفه
چون اکثرا تو کرمان ظهر عاشورا و معمولا ایام محرم اینو به عنوان نذری می دن
اگر کسی دوست داشت بگه دستورشو بگم
خیلی ساده اما در عین حال مقوی و خوشمزه است و مواد زیادی توشه
کنارشم نون محلی و ترشی لیته بادمجونه
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت

سلام شبنم جون من ژله ی گلدار درست کردم.

دو بسته ژله ی آلوئه ورا رو درست کردم البته با یک لیوان آب کمتر که سفت تر بشه. بعد از اینکه سرد شد و سفت شد خامه رو با زعفرون قاطی کردم و با سرنگ تیو ژله تزریق کردم برای پرچم گل. و بعد خامه و رنگ خوراکی قرمز رو قاطی کردم . با چاقو به شکل اریب و شکل گلبرگ ژله رو شکافتم و سرنگ رو هم همزمان وارد ژله کردم و رنگ قرمز رو تزریق کردم.
ردیف بعدی گلبرگ ها رو ما بین ردیف قبلی زدم. بعد هم که قالب رو برگردونم این شکلی شد :

آپلود سنتر عکس رایگان
و اینک تیرامیسو با فرمول جدید اسنوپی ایییییییییی

آپلود سنتر عکس رایگان

آپلود سنتر عکس رایگان

مواد لازم:
شیر+خامه+آرد+نشاسته+شیر عسل+پودر قند+پنیر لبنه کاله+زرده تخم مرغ
وقتی رو گاز به غلظت فرنی رسد لایه لایه با بیسکویت پتی بور تو ظرف ریختم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
popo (عضو طلایی)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 201 | عضویت: 19/9/1388
1390/6/22 8:09 ق.ظ

سلام شیوا جون. یه همفکری خواستم باهام بکنی. آخر هفته خونه خاله شوشو دعوت شدیم گفتم به جای اینکه از قنادی چیز بخرم ببرم همراهمون از خودم یه هنری در کنم که هم دست خالی نرفته باشم هم چشم مادر شوهرم رو درآرم.
حالا خواستم یه کمکی بهم بکنی نمیدونم چی درست کنم یه چیز خوشمزه بهم بگو . مرسی عزیزم


popo جان


من چند روز پیش این شیرینی رو درست کردم

Myup Image Hosting
فوق العاده شیک و خوشمزه هست
تست کن
اینم لینک آموزش

http://shiva-food.blogfa.com/post-34.aspx


شبنم
*کاربر تایید شده*
پست ها: 133 | عضویت: 30/11/1387
1390/6/22 8:24 ق.ظ

سلام دوستان عزیزم
کسی تا حالا ژله گلدار درست کرده ؟ میشه آموزش بدین به ما هم . من آخر هفته یه مراسم دارم خییلی دوست دارم یاد بگیرم و درستش کنم
مممنون میشم


شبنم جان

به این لینک مراجعه کن
ولی به جای بستنی حتمآ خامه بریز

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=86747&PageNumber=1

پارمیس 88
*کاربر تایید شده*
پست ها: 225 | عضویت: 8/9/1388
1390/6/22 12:24 ب.ظ

سلام به خانومای هنرمند مخصوصا شیوا جون
میخواستم ببنیم کوکوسبزی داخل نون باگتو چه جوری درس میکنن؟


پارمیس عزیزم


اول مواد کوکو رو آماده کن
نون تست رو هر مدلی که خواستی قالب بزن
داخل تابه روغن بریز(کم)
نون تست رو بذار داخل روغن و مایع رو به اندازه ای که پز نشه بریز داخل جای خالی وسط نون و در تابه رو ببند و شعله رو کم کن تا هم روغن زیاد مصرف نشه هم نونها زیاد سرخ نشه که سفت میشه

Myup Image Hosting


رویا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 6,085 | عضویت: 17/6/1387
1390/6/22 11:52 ب.ظ

شیوا جون بیا که به کمکت احتیاج د ارم
من خمیر مارزیپان اماده دکتر اوتکر خریدم اما نمی دونم چطور باید استفاده کنم
ممکنه راهنماییم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟


به به چطوری رویا جون

بابا بذار دستور این آبگوشت رو

نصفه شبی دلم ضعف رفت
.....
دکتر کی؟

هههههههههه

ببین
اگه خمیرت سفت هست باید از یخچال خارج کن و بذاری یک ساعت داخل آشپزخونه تا نرم بشهووداخل ظرف در دار البته
بعد رنگ کن(اگه خواستی)
پودر قند دم دستت باشه
بریز روی تخته و با وردنه پهنش کن
به همین راحتی
مشکل اصلیت همین بود یا چیز دیگه؟
بچه ها من کرم اوله کاپو چینو و شکلات پارفه دکتر اوتکر رو گرفتم. خوشمزه هستن هردو و خیلی راحت هم درست می شن البته من خودم با کرم خالی بعنوان دسر خیلی میونه خوبی ندارم روی بستنی یا کیک باشه بهتره . ولی به هر حال کرم اوله کاپوچینو طعمش خوب بود
2706
ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز