توپک هویج
این توپکا گزینه خوبی واسه سفره افطارن
هویج 250 گرم
بیسکوییت پتی بور 100 گرم(هر ردیف بیسکوییت دقیقا 25 گرم هست)
گردو خرد شده نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
دارچین 1 قاشق مرباخوری(اگه دارچین دوس ندارین با زنجیل امتحان کنین)
پودر نارگیل و پسته هم برای تزئین
ول هویجامونو پوست می کنیم و میذاریم تو قابلمه و روش آب میریزیم تا
سطحشونو بپوشونه و میذاریم تا بپزن.بعد از پختن با پشت چنگال خوب لهشون
میکنیم
و شکرو باهاش مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت ملایم و 5دقیقه می پزیمشون و
تو این مدت هم پای گاز تشریف داریم و همش هم میزنیم.قتی آماده شد میذاریم کنار تا خنک بشن. حالا بیسکوییت پتی بور رو هم تو
غذاساز میریزیم و خوب خوردش میکنیم گردو رو هم اگه خورد نکردیم الان فرصت
مناسبیه.بعد از همه اینا همه موادو با هم مخلوط میکنیم یعنی مخلوط هویج و شکر رو با
گردو و بیسکوییت و دارچین.اگه وقت دارین یه نیم ساعتی مخلوطو بذارین تو
یخچال که خودشو بگیره بعد درش بیارین و تو دست گردش کنین از فندق یه کم
بزرگتر بعد تو پودر نارگیل یا پسته بغلطونین. من چون پودر پسته نداشتم تو
این لحظه با یه کمی رنگ خوراکی یه قسمت از پودر نارگیلمو رنگی کردم که
خوشمل بشه
منبع: /tosterr.persianblog
.