2733
2739
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711242 بازدید | 2253 پست
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان




چیپس گل رز

سیب زمینی رو پوست می گیریم و به صورت برشهای چیپسی خیلی نازک می بریم. برشها رو تو محلول اب و نمک ولرم حدود 1ساعت قرار میدیم تا زمانی که نرم بشه و در اثر خم شدن نشکنه. حالا از برشهای کوچیکتر شروع می کنیم و دور هم می چینیم تا به برشهای بزرگ برسیم و به شکل 1گل رز در بیاد. 1خلال دندون رو ار قسمت انتهایی گل وارد می کنیم تا برشها به هم وصل بشن . حالا گل رو از اون قسمتی که خلال دندون داره تو دست می گیریم و وارونه توی روغن داغ می اندازیم . گل حتما باید تو روغن داغ شناور بشه . خیلی زود سرخ می شه و مثل گلی که میشکفه ورقه های چیپس از هم باز میشه . حالا دیگه آماده هست و می تونید اون رو برای تزیین رو هر قسمتی از سفره تون که خواستید بگذارید .



البته من این همههههههههههههههههه روغن نریختمااااااااااااا
من حدود نصف لیوان روغن سرخ کردنی ریختم داخل یک کاسه
و کاسه رو رو شعله کج کردم تا روغن قلمبه بشه یک طرفش
بعد سیب زمینی ها رو سرخوندم

بله

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘



popo (عضو طلایی)

پست ها: 210 | عضویت: 19/9/1388
1390/5/17 12:39 ب.ظ

سلام .طاعات همگی قبول. شیوا جان 1سوال دارم من دیشب خواستم با سیب زمینی گل بدرستم ولی تو دستم نمیموند یعنی اولی رو که رول میکردم و بقیه رو میزاشتم دورش آخر سر که خلال میزدم اون اولی میومد بالا و جدا میشد . فوت خاصی اگه داره ممنون میشم راهنماییم کنید




popo جان
باید قبل از خلال زدن کل گل رو بین 5 تا انگشتت نگه داری و محکم بگیری بعد خلال رو برنی
2728


asal
*کاربر تایید شده*
پست ها: 31 | عضویت: 11/2/1389
1390/5/17 4:52 ب.ظ

شیوا سلام خیلی خانمی دوستت دارم
شیوا تزیین فستجون داری

تزیین فسنجون؟
نه والا ندارم
ولی میتونی با گردوهای نیم شده تزیین کنی
اگه گوشت مرغت رو خرد میکنی که میتونی با گردو روی بشقاب گل درست کنی
یک تکه از سینه مرغ رو هم نگه دار واسه تزیین
میتونی مرغ پخته سده رو رنده کنی و با زرشک بریزی دور ظرف
و بعد هم نیم گردها رو بذاری روی مرغ
اگه هم مرغ تکه ای میذاری میتونی دورچین کنی
اینم از افطار امشب ما .به سفارش آقای شوهر برای اولین بار ماکارونی رو با مرغ درستیدم
http://www.pic.iran-forum.ir/images/6dz3na3rjuz9umutmwl8.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/di0kgew9smuzy0daort.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/3l5uqa6zgo5naisqz7ym.jpg
2738
الهامی

افطاریت رو سبک برگزار کن
وگرنه شام رو دستت میمونه
به نظر من یه سوپ بذار با کوکوی رولتی
به نظر من کوکو هم نذار
به جاش نون پنیر سبزی رولتی بذار که خیلی شیک هست
نون لواش میخوای
گردو
پنیر
خامه
سبزی
سبزی و گردو رو خرد کن
با پنیر و خامه بمال روی نون و محکمممممممممم رولتش کن
بذار داخل نایلون و بذار یخچال
بعد بیار بیرون و برش بزن
............
ها ممنون
آشپزخونم نو پا هست
انشالله کم کم تکمیلش میکنم.

/////////////////////////////////////////////

بهنازی

به من خیلی لطف داری

////////////////////////////////////////////

فریبا جون

بابا استادیههههههههههه
بابا این کارههههههههههه
خیلی خیلی خوشکلن
من عااااااااااااااااشق کاسه یخت شدم
آلبالو گذاشتی داخل یخ؟
خیلی خیلی جیجیلی شدههههههه
دستت درد نکنه
خسته نباشی


popo (عضو طلایی)

پست ها: 209 | عضویت: 19/9/1388
1390/5/18 12:35 ق.ظ

استاد شیوا میشه بگی عکسهام رو چیجوری بزارم که مثل مال شما مستقیم باز بشه؟مرسی



popo (عضو طلایی)

پست ها: 208 | عضویت: 19/9/1388
1390/5/17 11:18 ب.ظ

شیوا جان واسه ته دیگ سیب زمینی ،فقط سیب زمینی رو رنده میکنی و زعفران میزنی میریزی ته قابلمه ؟آبش رو میگیری؟ نیاز به تخم مرغ نداره که؟



popo جان

اول باید حجم عکست رو کم کنی


اینجوری حجم عکسهات رو کمکن
اول روی عکست راست کلیک کن و گزینه Edit رو بزن
بعد از بالای صفحه گزینه image رو بزن
صفحه که باز شد گزینه دوم رو انتخاب کن و 100 اولی رو 25 یا 20 کن
100 دومی رو 20 یا 25 بذار
بعد برو قسمت file و گزینه save az رو انتخاب کن و در قسمتی که میخوای ذخیره کنی اسم واسه عکست بذار و زیر تب اسم فرمت رو انتخاب کن و بذار رو این حالتمولتی هاستر

...به این ترتیب حجم عکست میاد پایین


بعد از این لینک عکست رو آپلود کن

http://www.myup.ir

6 تا لینک بهت میده
آخری رو کپی کن اینجا

..............................
ته دیگ هم
آره
سیب زمینی رو رنده کن با رنده درشت
زعفران آب کرد رو بهش اضافه کن و بریز ته فابلمه
تخم مرغ هم نمیخواد
نمک یادت نره




نازنین، مامان الینا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 1,670 | عضویت: 20/6/1388
1390/5/18 12:07 ق.ظ

سلام شب خوش
به به شیوا جونم شما هم شی زنده داری مکنید

شیوا جونم یه خواهش و درخواست و کمک عاجزانه دارم
دستور کیک اسفنجی میخوام یکی دوتا دارم ولی اصلا خوب در نمیان سفت میشن چرااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بدرستم
مرسی از لطفت
روژان گلم خوبه؟

نازنین جون
با چه دستوری درست میکنی؟
سفیده رو جدا میزنی یا با زرده میزنی؟
دستوری که داری رو بذار و اینکه چطوری مراحلش رو میگذرونی تا ببینم ایراد کار از کجاست
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز