2737
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست
دلمه قالبی

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

............................

۱ـ برنج ۲ پیمانه
۲ـ گوشت ۲۰۰ گرم
۳ـ سبزی خرد شده ( ترخون ، ریحان ، جعفری ، گشنیز ، پیازجه ، شوید ) ۲ پیمانه
۴ـ ونوشک تازه ۲ الی ۳ قاشق ( در صورت دسترسی به ونوشک در غیر این صورت ونوشک را حذف کنید)
۵ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
۶ ـ خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
۷ ـ رزشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
۸ ـ سرکه دو سوم لیوان
۹ ـ شکر نصف لیوان
۱۰ ـ فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
۱۱ـ روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق
۱۰ ـ آب نیم لیوان
طرز تهیه :
اگر دوست ندارید برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجی استفاده کنید برنج را با آب و زردچوبه و نمک و کمی روغن زیتون به صورت کته درست کنید .
گوشت را با نمک ، زردچوبه ، فلفل و کمی روغن و پیاز رنده شده ابتدا کمی تفت داده و بعد با یک لیوان آب بپزید و صبر کنید تا تمام آبش تبخیر شود
خلال پوست پرتقال را با آب یک دور بجوشانید تاتلخی آن گرفته شود و توسط صافی از آب جدا کنید .
سسی ازشکر و سرکه و آب را تهیه کرده و بچشید و در مقدارش با توجه به ذائقه تان میزان شکر و سرکه را تغییر دهید و جند قاشق از آن را برای روی دلمه کنار بگذاریدو بقیه را با مواد خوب مخلوط کنید.در صورت تمایل از سسهای مورد علاقه خودتان استفاده کنید اما بدون سس دلمه خوشمزه نمیشود .من دلمه های پر سس و جاشنی را بیشتر میپسندم
مواد را روی برگها در قالب بریزید و با پشت قاشق مواد را یکنواخت و فشرده کنید و سپس بادنباله برگ مو که از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید . و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید
توسط فویل روی قالب را بپوشانید تا زمانی که در فر میگذارید دم بکشد
قالب را به مدت یک ساعت در فر با درجه متوسط بگذارید تا دلمه دم بیفتد
فر را خاموش وفویل را از قالب جدا کنید و یک دیس روی قالب وارونه کنید و دلمه که شبیه به یک حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانید وبا سلیقه خودتان آنرا تزئین کنید.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

منبع
http://ashpazierangin.blogfa.com/post-453.aspx
سمیرا خاله
*کاربر تایید شده*
پست ها: 3,865 | عضویت: 10/9/1389
1390/5/13 6:35 ب.ظ

شیوا جونم واقعااااااااااااا مهربون و هنرمند هستی . دوستان راست میگن خیلی قلب بزرگی داری که هر چیزی رو که بلدی به ما یاد میدی

شیوا جان اون خمیر خرما میشه بگی آردش چیه ؟ توی دستور نوشتی آرد اما نوع آرد رو نگفتی عزیزم مرسی از محبتت



سمیرا جون

ممنون از لطفت

آرد سفید

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

این دستور رو یکی از دوستانم داده

محبوبه آشپز عزیز


..........................................

کیک سبزیجات مخلوط



سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


خوشمزه و مناسب برای میهمانی ها به صورت سرد و گرم سرو میشه.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان




هویج 2 عدد

سیب زمینی2 عدد

فلفل دلمه1بزرگ

پیاز داغ 1 پیمانه

لوبیا سبز پخته نصف پیمانه

بادمجان4 عدد

تخم مرغ 4-5 عدد

آرد 3ق غذاخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

نمک- فلفل- زرد چوبه

1- ابتدا تمام سبزیجات رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم.

2-تمام مواد را در کاسه بزرگی ریخته +نمک و ادویه ها+اردو تخم مرغها مخلوط میکنیم

3-درون موادمون 3 قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم. قالب رو چرب کرده و به بدنه آن آرد می پاشیم مواد رو می ریزیم.
توی فر 180 درجه بمدت 40 دقیقه میگذاریم

4- در آخر 3 دقیقه گریل را برای طلایی شدن روشن کنید

5-می توان مواد رو به دلخواه تغییر داد.


6-می توانیدازمرغ - گوشت چرخ کرده -سوسیس و کالباس و ذرت و نخود فرنگی هم استفاده کنید
کشک بادمجان لقمه ای

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

مواد لازم:

• بادمجان قلمی: 5 عدد
• پیاز داغ عسلی
• نعنا داغ و سیر داغ
• کشک غلیظ
• مایه گوشت چرخ کرده با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها رو پوست می گیریم. ورقه ورقه می کنیم که نه زیاد نازک باشه و نه ضخیم بعد حدود یک ساعتی می زاریم تو آب نمک بمونه، پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو مثل مایه ماکارونی آماده می کنیم، سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ و کشک رو هم آماده می کنیم، بادمجان ها رو سرخ می کنیم، وقتی که بادمجان ها سرخ شدند دو تا از اونا رو بر می داریم و مثل + (بعلاوه)می گذاریم رو همدیگه ...

وسط بادمجان ها (جایی که دو تا بادمجان رو هم قرار گرفتن) از مایه ماکارونی که درست کردین بریزید (اگه دوست داشتید گردو هم بزارید) و مثل بقچه می بندیم. برای اطمینان می تونید از خلال دندان استفاده کنید که وقتی که می پزه باز نشه من خودم از خلال دندون فقط دفعه اول استفاده کردم. بعدش دستتون می اد که چکار کنید ...
وقتی که بادمجان رو بقچه کردین برگردونید تو ظرفی که می خواهید اونا رو بپزونید وقتی همه رو چیدین توی قابلمه یه کم کشک و آب (به اندازه ایی که فقط بادمجان ها بپزه) بریزید و بزارید کاملا آبش تموم شه بزارید یه کم بمونه مثل دلمه تا وقتی می خواهید سرو کنید از هم باز نشه من روی هر کدوم از لقمه ها یه خط سیر داغ، یه خط گوشت و یه خط نعنا ریختم برای تزیین کنارش هم از موادی که داشتم به ترتیب کنار بادمجانها ریختم و با چوب کبریت چند تا خط کشیدم و اون جوری شد که شما می بینید ...

(دستور و عکس غذا از دوست عزیز آتوسا جان)
2731
خوب حالا مونا از خودش هنر در کرده تو رو خدا مسخره نکنید خوب من بلد نیستم خوب تزئین کنم
آش رشته
vfc1x55mzxmdcjab0k.jpg
شله زرد
gsn8swhkvylbjpwwljpc.jpg
کوکو سیب زمینی‌
0l47x0hqhym0pon2h2b9.jpg
کیک کشمش و گردو
74y7rkjbznxt4r7ufwsi.jpg
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

توپ های رنگین شیرعسلی و نارگیل


بیسکویت خرد شده 1 لیوان کره90 گرم

پودر نارگیل 1 لیوان شیرعسلی 1/3 لیوان

اول کره رو با شیر عسلی رو گاز هم میزنیم تا کره ذوب بشه بعر بیسکویت و نارگیل رو بهش اضافه میکنیم و بعد از هم زدن از روی گاز بر میداریم

مواد که کاملا قاطی شدند به مدت 2 ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک بشن

بعد که خنک شدن با دت توپکهای کوچیک در میاریم و تو پودر نارگیل می غلطانیم و دوباره به مدت 1-2 ساعت در فریزر میذاریم تا کامل بگیره(فکر کنم منظور یخچال بوده )
منبع : http://mymindowl.persianblog.ir/post/72/



خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
2738
توپ های رنگین شیرعسلی و نارگیل

اینبار منبع http://ladansfoodjournal.blogfa.com/post-37.aspx
مواد لازم برای تهیه 18 عدد توپ نارگیلی متوسط:



پودر نارگیل ............................... 250 گرم



شیرعسلی .............................. 1 قوطی 375 گرمی



پودر پسته ................................ 1 قاشق غذاخوری



پودر هل (هل کوبیده) ............... 1 قاشق چایخوری



وانیل شکری ........................... 1 قاشق چایخوری



زعفران دم کرده، پودر کاکائو ...... هر کدام 1 قاشق غذاخوری



رنگ مجاز خوراکی دلخواه........... چند قطره

نحوه تهیه:

1- مقداری از پودر نارگیل را برای تزیین روی مواد نگه دارید (تقریبا" 2 قاشق غذاخوری). سپس کلیه ی مواد را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه حدود 5 دقیقه حرارت دهید با حرارت ملایم. به خوبی مواد را هم بزنید دقت کنید که مواد به خصوص پودر نارگیل ته نگیرد. زیاد نیاز به حرارت دادن هم نیست در حدی که مواد کامل مخلوط شوند. سپس از روی حرارت کنار قرار دهید تا خنک شود. در عکس زیر مخلوط مواد آماده شده و قوطی شیر عسلی را مشاهده می کنید.

j8mn7kuz4r7pp8hltf4.jpg


2- زمانی که مواد خنک شد، به اندازه گردو و یا کوچکتر در دستتان گرد کنید. سپس کاسه های کوچکی شامل زعفران دم کرده خنک شده، پودر کاکائو مخلوط شده با 1 قاشق غذاخوری آب جوش و رنگ های مجاز خوراکی تهیه کنید. توپ های آماده را در رنگ مورد نظر بغلطانید تا رنگ دلخواه شما حاصل شود سپس روی آن از پودر نارگیل که جدا قرار داده بودید بپاشید تا سراسر توپ آغشته به پودر نارگیل شود. به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و در ظرف مورد نظر بچینید. با این میزان حدود 18 تا 20 عدد توپ رنگی متوسط به دست می آید. شما می توانید حتی کوچکتر هم گرد کنید تا میزان کالری در هر سرو نیز کاهش یابد.


نکته: برای اینکه مواد هنگام گرد کردن به دستتان نچسبد، یک کاسه حاوی آب سرد کنار دست خود قرار دهید و هرازگاهی که دستتان چسبناک شد، دستتان را در آن فرو ببرید. (دقت کنید که هنگام گرد کردن دستتان تمیز باشد یا از دستکش پلاستیکی استفاده کنید).



نکته: چنانچه برای کودکان دلبندتان این شیرینی را تهیه می کنید، حدالامکان از رنگ خوراکی استفاده نکنید. در کل از رنگ خوراکی کمتر استفاده کنید.

l0brl9n6ssv5ak15xgi.jpg



خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.

مونا

پست ها: 4,017 | عضویت: 24/4/1389
1390/5/14 8:00 ب.ظ

حالا یه سوال چرا کیک من کامل از قالب جدا نمی‌شه

قالبم تفلون هستش

تهش رو روغن میزنم و آرد هم میپاشم




woooooooooooooooooooooooow
موناییییییییییی
عجب کیک شده
عجب آشی
شله زررررررررد
به به
دستت درد نکنه
.......
مونا جون
کیک رو بعد از پخت بذار خووووووووووووووووووووب داخل قالب سرد بشه بعد از قالب راحت بیرون بیاد

ممکنه کیکت گرم بوده از فالب در آرودی
...................

فرشته جون ممنون بایت دستور توپ عسلی


خواهش میکنم شیوا جون

پیتزا آفتابگردون

منبع: مطبخ رویا

ابتدا خمیرو پهن کرده و مواد رو به صورت زیر میریزیم :

zm1z8go1a51puaeahc.jpg

سپس مانند عکس برش میدهیم

eouwig23xqymqfv4xsrl.jpg

oqyhpciz91dmvntwuglg.jpg

برای وسط پیتزا هم همین کارو با دایره کوچیکتر انجام میدهیم وسط گل هم خمیر گرد هست که روش کنجد ریخته شده

inzeqe0sa73i399p24d.jpg
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
روش تزیین کیک با ژله

بعد از آماده کردن کیک مورد نظر سطح کیک را با خامه پوشانده و اطراف سطح کیک را دو ردیف شکوفه می زنیم .تا در واقع این دو ردیف مثل یک دیواره برای نگهداشتن ژله،عمل کنند .

یک بسته ژله را با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا شفاف بشه .

سپس نصف لیوان آب سرد با چند تا تیکه یخ کوچک به آن اضافه می کنیم و ان را روی کاسه پر از یخ به هم می زنیم به محض اینکه مثل سفیده تخم مرغ شد ..خیلی آرام با قاشق ژله را روی کیک می ریزیم . (اگه ژله را وقتی هم می زنیم یک دفعه سفت شد می تونید دوباره روی بخار کتری بگذاریم تا دوباره ژله شفاف بشه ) (منبع مطبخ رویا)


jg8w5qfbv523uqpfyjml.jpg
خداوندا ................
زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است.
پنج شنبه سالگرد ازدواج ما بود گفتم غذاهایی که درست کردم عکسشو واستون بذارم شاید به دردتون بخوره البته میدونی خیلی هنرمند تر از من هستین ولی بازم

مولتی هاستر

مولتی هاستر


مولتی هاستر


مولتی هاستر


مولتی هاستر


مولتی هاستر


مولتی هاستر


http://irupload.ir/images/81l7enfno3t7io1zmr59.jpg
خدایا مرا که آفریدی گارانتی هم داشتم ؟ دلم از کار افتاده !
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز