2733
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

خرمای شکم پر


مواد لازم:

خرمای سیاه: 10عدد درشت
خمیر بادامی: (مارسیپان )60گرم
مغز بادام برشته: 10عدد

طرز تهیه:


خرما ها را از طول شکاف دهید و هسته آن را در آورید. خمیر بادامی (مارسیپان )را به 10قسمت کنید.
خمیر مارسیپان را اندکی در دست حالت دهید و داخل خرماها را با آن پر کنید. یک مغز بادام برشته شده روی خمیر بگذارید و کمی روی آن فشار دهید تا به خمیر و خرما بچسبد.
سپس خرماهای شکم پر را درون کپسول (کاغذ مخصوص )شکلات بگذارید و در دیس بچینید . این خرما را می توانید تا یک ماه در ظرف دردار و داخل یخچال نگه دارید.

خمیر مارسیپان را می توانید به صورت آماده از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید یا در منزل درست کنید .

تهیه خمیر مارسپان:
125 گرم بادام سفید آسیاب شده،
125گرم پودر شکر ،
یک دوم قاشق چایخوری آب لیموی تازه
و یک قاشق سوپخوری سفیده تخم مرغ

این مواد را با هم در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید . سپس خمیر را از دستگاه جدا کنید و روی سطحی که 100گرم پودر شکر روی آن پاشیده اید ، ورز دهید تا نرم و یکدست شود و پودر شکر، جذب خمیر شود.
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

موس خرما ورنگینک


مواد رنگینک:


آرد سبوس دار (آرد نان سنگک): 250 گرم
روغن جامد: 100 گرم
پودر قند یا عسل: 4 قاشق سوپ خوری
گردوی پودر شده: 150 گرم
دارچین و هل پودر شده: از هرکدام 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای موس خرما:


شیر: 300 میلی لیتر
نشاسته ی ذرت: 3/5 قاشق سوپ خوری
عسل: یک دوم پیمانه
آب: یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
خرمای زرد: 200 گرم
خرمای سیاه: 500 گرم
زعفران دم کرده: یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه رنگینک:


آرد را به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا سرخ شود. روغن را اضافه کرده و 10 دقیقه ی دیگر آرد را همراه روغن سرخ کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. پس از 10 دقیقه هل، دارچین، پودرقند و گردوی پودر شده را اضافه و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. در صورت داغ بودن پودر قند ذوب می شود و کیفیت مطلوبی حاصل نخواهد شد.
الف) شیر، نشاسته، ذرت و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا آرد و شیر کاملاً حل شود. عسل را اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید و مرتباً با همزن بزنید تا کرم غلیظی به دست آید. کرم باید کاملاً سفت باشد.
ب) برای تهیه ی ژلاتین یک چهارم پیمانه آب را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و آن را به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم) روی بخار آب آماده کنید و ژلاتین را به کرم عسلی اضافه کرده و خوب هم بزنید. (هم ژلاتین و هم کرم عسلی باید ولرم باشند) حال خرمای زرد را هم پوره و به مایه اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود. کف و دیواره ی قالب را ابتدا با نایلون محافظ و یا فویل و بعد با نیمه های خرما که با رنگینک پر شده، دور تا دور قالب تا لبه ی آن را با خرما بپوشانید و تنها روی خرما های کف قالب را هم با رنگینک بپوشانید. کرم عسلی خنک را توی قالب و روی خرما ها بریزید و آن را 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید، تا کاملاً خودش را ببندد. بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و همراه با سس شکلات یا کارامل آن را سرو کنید

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رولت نان و پنیر و سبزی

مواد لازم:


نان لواش: 3 عدد
سبزی معطر (ترخون ،گشنیز،جعفری وریحان): 150 گرم ساطوری شده
پنیر فتا: 150 الی 200 گرم
گردو ریز شده (به اندازه لپه): 100 گرم

طرز تهیه:


نان ها را به ابعاد 25 در 40 برش زده، سبزی را ریز خرد کرده و با گردو و پنیر مخلوط کنید تا تمام مواد به خورد هم رود. سپس یک لایه ی نازک از مواد روی نان مالیده و نان دیگری را روی آن قرار دهید. سه بار این کار را تکرار کنید به گونه ای که لایه ی آخر شامل مواد باشد و با کمک نایلون یا کاغذ فویل که در زیر نان پهن شده است آن را به صورت رولت بپیچانید و برای حدود دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود. سپس آن را به فاصله های یک سانتی متری برش بزنید و سرو کنید.
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
حلوا با روکش سوهان کنجدی




مواد لازم برای سوهان:


شکر: 300گرم
آب 60میلی لیتر
عسل: 100گرم
زعفران دم کرده غلیظ :1قاشق چایخوری
کنجد: 250گرم
خلال پسته: به میزان لازم

مواد لازم برای شهد :


شکر: 2پیمانه
آب: 2پیمانه
هل ساییده: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: 3قاشق سوپخوری
گلاب: یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای حلوا:


آرد نانوایی: 1پیمانه
روغن:یک دوم پیمانه
خلال پسته وپودر نارگیل:به میزان لازم

طرز تهیه سوهان:


در ظرفی شکر ،آب ،عسل را خوب مخلوط کنید وروی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملاً حل شود. حدود 20دقیقه زمان لازم است تا مایه غلظت کافی را به دست آورد. بعد از 10دقیقه جوشیدن به اندازه یک دوم قاشق چایخوری از مایه بردارید و درظرفی از آب یخ بریزید و آن را امتحان کنید؛اگرمایه ،بین دندان ترد و شکننده بود باید کنجدو زعفران دم کرده را به مخلوط روی حرارت افزود و اگر به دندان چسبید، هنوز احتیاج به جوشیدن دارد .پس از ریختن کنجد آن را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس ازمخلوط آماده شده با قاشق چایخوری روی سینی چرب کرده بریزید و بعد به دلخواه روی هرکدام چند خلال پسته بریزید .

طرز تهیه شهد:


شکر،آب ،هل ساییده ،زعفران دم کرده و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید .مواد را خوب هم بزنید تا شکرحل شود همین که شکرحل شد مواد را از روی حرارت بردارید .

طرزتهیه حلوا :


آرد را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید آرد را مرتب هم بزنید تا رنگ آن قهوه ای کم رنگ شود.این مرحله را با دقت انجام دهید تا آرد یکدست بوداده شود و نسوزد .سپس روغن و کره را اضافه کنید و حرارت را کم نمایید تا آرد در روغن و کره تفت بخورد.سپس شهد را که از قبل آماده کرده اید،کم کم اضافه کنیدو سریع هم بزنید تا حلوا گلوله نشود. وقتی حلوا به روغن افتاد،آن را از روی حرارت بردارید.
درآخرمقداری ازحلوا را بین دوتکه از سوهان کنجدی بگذارید و با خلال پسته یا پودرنارگیل تزیین کنید.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
2728
نان گوجه فرنگی و سبزیجات



مواد لازم:


مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
آرد: یک دوم قاشق چایخوری
آب نیم گرم: سه چهارم پیمانه
آب گوجه فرنگی: 1و یک دوم پیمانه
سس گوجه فرنگی: 2قاشق سوپخوری
کره: 2قاشق سوپخوری
سیر رنده شده: 8حبه
تخم مرغ: 1عدد
روغن زیتون یا روغن مایع: 3قاشق سوپخوری
آرد: حدود 400گرم (به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)
بهبود دهننده: 1قاشق چایخوری
نمک: 1قاشق چایخوری
ریحان، جعفری، گشنیز و مرزه: یک قاشق چایخوری از هر کدام

مواد رویه:


زرده تخم مرغ: 2عدد
شیر: 1قاشق سوپخوری

طرز تهیه:


مایه خمیر را با شکر ، آرد و آب ولرم مخلوط کنید و روی آن را با دستمال بپوشانید. مواد را 6تا8 دقیقه در جای نسبتاً گرم و تاریک قرار دهید تا عمل بیاید و روی آن حباب تشکیل شود.
در تابه ای آب گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی ، کره و سیر را با هم مخلوط کنید و 15دقیقه حرارت دهید تا جوش بیاید . سپس اجازه دهید خنک شوند و تخم مرغ و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
آرد را در ظرفی الک کنید و بهبود دهنده، مایه خمیر عمل آمده، نمک و سبزی های معطر را به آن بیفزایید. در آخر، مخلوط آب و سس گوجه فرنگی را بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر در آید. خمیر را ورز دهید و روی آن را با یک قاشق روغن مایع چرب کنید. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم و تاریک به آن استراحت دهید تا حجم آن دو براربر شود.
فر را از 15دقیقه قبل با دمای 220درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با دست شکل دهید و آن ها را در سینی فر چرب کرده قرار دهید. در این مرحله نیز 30دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی خمیر آن را با یک دستمال بپوشانید.
در صورت تمایل با چاقوی تیز روی خمیر را برش دهید یا شکل بیندازید و با قلم مو از مخلوط رومال روی نان ها بمالید و بعد دوباره با چاقو روی برش ها کمی فشار دهید.
سینی خمیر آماده را 25دقیقه یا تا زمانی که روی نان ها طلایی شود در طبقه وسط فر با دمای 220درجه سانتی گراد قرار دهید. خوب است هنگام پخت نان ، یک ظرف پر از اب جوش کف فر قرار دهید تا کیفیت نان بهتر شود.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
دسر ماست و خرما:
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

ماست 150 گرم

خرما 100 گرم

خامه 120 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق‏ غذاخوری

آب یک دوم لیوان

خلال پسته و گردوی خرد شده 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
هسته ی خرما را جدا کنید و با ماست و خامه ترکیب نموده، داخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک ‏دست شود(اگر از ماست چکیده استفاده نمودید، 2 قاشق شیر نیز به مواد اضافه نمایید).

پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید، هنگامی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ‏ای پیدا کرد، آن را به مخلوط ماست اضافه نمایید.

مقداری گردوی خرد شده نیز داخل دسر ریخته و آن را در ظرف دلخواه تان بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود.

سپس آن را با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی آن را با خلال پسته و گردو تزئین نمایید

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



حلوای هویج

مواد لازم:

هویج نیم کیلو پوست گرفته
شکر 250 گرم
آرد برنج 100 گرم
زعفران حل شده کمی
گلاب 1 لیوان
روغن جامد یا مایع به اندازه ای که آرد در آن حل شود

طرز تهیه:

هویجها را پوست گرفته و آب پز کنید. سپس آن را با رنده درشت یا در چرخه گوشت له کنید. بعد هویج را کمی با روغن تفت دهید و کنار گذارید. آرد تفت داده شده و شکر و گلاب را روی گاز گذارید تا شکر حل شود. سپس هویج را به این ترکیب اضافه کنید و با شعله ملایم آن قدر زیر و رو کنید تا به روغن افتد یعنی دور حلوا روغن جمع شود سپس شعله را خاموش کنید.

در نهایت با خلال پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید البته برای اینکه پودر نارگیل آب نشود بعد از سرد شدن حلوا اضافه کنید.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


حلوای موز

آرد 2 پیمانه

روغن مایع یا کره یک پیمانه

موز دوتا سه عدد

آرد رو تو ظرفی تفت بدین روغن مایع یا کره را به آرد اضافه کنیددوباره با حرارت کم تفت بدین شربت رو در سه مرحله اضافه کنید حلوا آماده است

مواد لازم برای تهیه شربت :

یک ونیم پیمانه شکر

یک و نیم پیمانه آب

زعفران نصف قاشق چایخوری وهل

طرز تهیه شربت : شکرو آب روباهم حل کنید روی گاز بزارین بعد زعفران و هل اضافه کنید خوب که حل شده خاموش کنید

سپس روی تخته و یا شیشه ای صاف یک نایلون تمیز باز کنید و حلواروی اون بریزن و با وردنه به آرامی پهن کنید تا قطر یکدستی بدست بیاد حدود یک و نیم سانت موز رو پوست گرفته و قسمتهایی که هلال شده رو جدا کنید و برعکس کنار هم قرار بدین مثل یک استوانه و از یک طرف شروع به لوله کردن کنید توی یخچال بزارین تا سرد بشه و خودشو بگیره و بعدش هم برش بزنین

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


2738
ملهبیه دسر مراکشی



4ق غ آرد ذرت
-1 لیتر شیر پر چرب-
نصف لیوان شکر

همه مواد رابا هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دیم تا بجوش بیاد و غلیظ بشه البته باید دائم هم زده بشه (من خودم داخل این دسر خلال بادام می ریزم و با زعفران یا پودر کاکائو رنگش می کنم البته دستور اصلی هیچ افزودنی نداره غلظت این دسر دقیقا مثل ماست هست)
این دسر از یک کتاب هلندی که آشپزی ملل بوده دوستم خانم ع مظفری به زبان فارسی برگردوندن امیدوارم بپزین و از خوردن اون لذت ببرین


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

کرم کارامل
مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
شیر داغ 4 پیمانه
شکر برای کرم 2/1 پیمانه
شکر برای تهیه کارامل 4/3 پیمانه + نصف پیمانه آب
نمک 8/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
لیموترش 1 عدد

ابتدا کارامل را تهیه می کنیم به این ترتیب که شکر و آب و آب نیمی از لیمو ترش را با هم در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر کاراملی شود
دقت کنید در این مرحله به هیچ وجه قاشق داخل ظرف نزنید
سپس 6 تا 8 ظرف مخصوص یکنفره و یا یک ظرف مناسب به ابعاد 20 سانت را انتخاب کنید و کارامل آماده شده را داخل ظرف مورد نظر ر یخته و کنار بگذارید تا خودش ر ا بگیرد
شیر و وا نیل را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید
تخم مرغ ها را به همراه 2/1 پیمانه شکر و کمی نمک و آب لیمو ترش ( نیمه دیگر ) در یک کاسه ریخته و با مفتول دستی هم می زنیم سپس شیر داغ را به آن اضافه می کنیم و بعد حتما حتما 2 بار از الک رد می کنیم و بعد آن را داخل ظرف کاراملی ریخته و به صورت بن ماری داخل فر 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایـت به مدت 2 الی 5/2 ساعت قرار می دهیم
برای امتحان می توانید یک کارد داخل کرم بکنید و اگر تمیز بیرون آمد کرم شما آماده است

این کرم را بهتر است یک شب داخل یخچال قرار دهید و بعد مورد استفاده قرار دهید


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

به نظر من که به دردسرش نمی ارزه
من که دسر کرم کارامل آماده میگیریم و خیلی سریع هم درست میشه
بازم این دستوری که خواسته بودی نانی جون



.......................
راستیییییییییییییی سویس های نی نی هم خیلی خوشکل بود
مرسی


..............................
تیارا جون ممنون خانم گل

مامی طاها
به نظر من به جای سالاد ماکارونی که سنگین هست
کیک مرغ بذار
هم خیلی خیلی خوشمزه هست
هم جدید و خوشکل

مواد لازم :
* نان تست : 12 ورقه
* سینه مرغ : پخته و خرد شده 1 عدد کامل
* پیازچه : خرد شده 3 پیمانه
* گردوی تازه : 20 دعدد
* سس مایونز : 1 شیشه کوچک
* ماست خامه ای چکیده : 2 پیمانه
* خامه : 1 پیمانه
* نمک و فلفل
طرز تهیه :


سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کرده با نمک و فلفل مزه دار می کنیم ،
در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می کنیم
کناره های نان تست را با چاقو جدا کرده 4 ورق از آن را کنار هم قرار می دهیم و روی آن را با نیمی از مواد می پوشانیم.دوباره نان تست بعد نیم دیگر مواد و لایه آخر هم نان تست .
لایه ها را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد و سپس سطح کیک را با نیم دیگر سس می پوشانیم ،
نکته :
این غذا بهتره چند ساعت در یخچال بمونه.
به جای گردوی تازه می توان از گردوی خشک که 3-4 ساعت در آب خیساندیم استفاده کرد .
به مواد می توان کمی جعفری خرد شده اضافه کرد .

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز