مواد لازم برای کشک بادمجان: - بادمجان سه الی چهار عدد - پیاز متوسط رنده شده یک عدد - سیررنده شده 10 حبه - گوجه فرنگی متوسط رنده شده یک عدد - مغز گردوخرد شده : سه الی چهار عدد - کشک به مقدار لازم - نعنا خشک به مقدار لازم. اول بادمجان هارومیپزیم .من خودم به سه روش اینکار رو میکنم. میتونین کبابی شون کنین .میتونین سرخشون کنین .میتونین با آب و کمی نمک بپزینشون . روش پختن روش سالمتر و ساده تریه. بعد پیاز هارو سرخ کنین .رنگ پیازها که کمی طلایی شد سیرو گردوها رو هم اضافه کنین و خوب تفت بدین .بعد گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنین و بذارین آبش کشیده بشه . درمرحله آخر بادمجونها رو له کنین و به مواد اضافه کنین .کمی زردچوبه وفلفل هم بهش بزنین. حالا کشک رو اگه سفته کمی رقیق کنین و به مواد اضافه کنین وخوب تفت بدین .در مرحله آخر کمی نعنا خشک بهش اضافه کنین و گاز رو خاموش کنین . من که از طعم ومزه این غذا سیر نمی شم.
برام هیچ حسی شبیه تو نیست ....کنار تو درگیر آرامشم....
همین از تمام جهان کافیه... همین که کنارت نفس میکشم.