عزیزم هم لوبیا پلو رو با زعفران درست میکنن هم با رب ٢مدله ،از نظر گوشت هم هم با چرخ کرده هم با خورشتی خیلی نازک .لوبیات رو بپز و ابکش کن ،پیاز داغ و گوشت رو تفت بده اگر با زعفرانه میتونی یکم ادویه پلویی بزنی میتونی هم نزنی و کمی زعفران ب موادت اضافه کنی و لوبیا رو هم اضافه کنی و تفت بدی خوب تا کمی رنگ لوبیات برگرده ،برنج رو ابکش کن و بعد لاب لا بریز و هر قسمت رو روش دارچین و کمی پودر گل سرخ بزن و در نهایت اب زعفران غلیظ ب اندازه نصف لیوان روی برنجت بریز (برای ٤تا ٥پیمانه برنج).ربی هم ک ادویه زردچوبه و پلویی میزنی رب رو هم خوب تفت میدی و این رو لابلا میریزی و دارچین هم میزنی .برنجات رو خیلی نرم بر ندار
اندکی صبررر سحر نزدیک است