برای سفارش کیک چه نکاتی را مد نظر داشته باشم؟
کیکهای مختلف، از اجزا و اشکال متفاوتی تشکیل میشوند که گاهی فوندانت و گاهی خامه هستند. برای آنکه همواره کیکی را دریافت کنیم که آن را سفارش داده بودیم، این نکات را باید مد نظر داشته باشیم:
۱- جابجایی فوندانت با خامه، معمولا باعث تغییر در شکل ظاهری میشود و کیکی که تحویل میگیرید ممکن است نمایی شارپ و صافی را که فوندانت داشت را برای شما نداشته باشد.
روکش کیکهای گرد و مربع، از لحاظ ظاهر تفاوت خیلی واضحی برای کیکها فوندانت و خامه ندارد. اما اگر روکش حالت رنگ با طیف داشته باشد، روکش فوندانت مناسبتر است.
۲- اجزا روی کیک نظیر چشمها، گل سر، دست و… با خمیر فوندانت زیباتر خواهد بود.
۳- درصورتیکه تمایل دارید روکش کیک شما فوندانت یا مارزیپان باش و تفاوت طعم فوندانت و مارزیپان را نمیدانید، حتما قبل از سفارش از تهیه کننده کیکتان بخواهید نمونه طعم را برای شما حاضر کند. این حق شماست!
۴- اگر مدلی را میخواهید، حتما عکس نهایی را خودتان انتخاب کنید و کار نهایی را به سلیقه دکوراتور خود واگذار نکنید. شاید سلیقه دکوراتور با سلیقه شما متفاوت باشد! و حتما یک عکس را برای انجام کار نهایی به دکوراتور کیک خود ارائه دهید.
http://cakeara.com/?p=451