2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

زرده و سفیده تخم مرغ رو جداکن(میشه با هم مخلوط کرد اما اگه جدا کنی کیکت بیشتر پف میکنه)سفیده رو به قدری هم بزن که مثل کف شامپو بشهو بزارش کنار.بعد زرده رو بزن به قدری که کمی کش بیاد و رنگش تغییر کنه .بعد شکر رو اروم اروم به زرده اضافه کن .خوب مخلوط کن آردتو که الک کردی (من آرد رو الک میکنم که یک دست باشه و همون موقع الک هم بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنم)به موادت اضافه کن.حالا مایت سفت شده بهش ماست اضافه کن .ماست نمیزاره کیکت زود بیات شه و حسابی کیک رو پوک میکنه...آخر سر هم روغن رو اضافه کن خوب مخلوط کن...در نهایت سفیده تخم مرغ رو اضافه کن ومواد رو بقدری هم بزن که یکدست بشن...حالا داخل پلوپزت رو با قلمو چرب کن و گرمش کن...من پلوپزمون چون قابلمه اش جدا میشد میزاشتم رو گاز شما میتونی از قابله تفلونم استفاده کنی...بعد که چرب و حسابی داغ شد موادت رو بریز توش.دم کن رو بزار شعله هم خیلی ملایم باشه ...بعد یه 20دقیقه به کیت سر بزن ببین پایینش پخته یا نه اگه پخته بود کیک رو برگردون...
امضا ندارم،انگشت ميزنم  
2731
2740
چیز کیک بدون فر درست میشه خیلی هم خوشمزه است با سولار هم میتونی کیک اماده بگیری درست کنی عالی میشه هم خودت پای سیب و انواع شیرینی رو درست کنی خیلی خوب در میان با سولار فقط کیک اسفنجی که خیلی حساسه در نمیاد بقیه کیکا تقریبا مشکلی ندارن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز