زرده و سفیده تخم مرغ رو جداکن(میشه با هم مخلوط کرد اما اگه جدا کنی کیکت بیشتر پف میکنه)سفیده رو به قدری هم بزن که مثل کف شامپو بشهو بزارش کنار.بعد زرده رو بزن به قدری که کمی کش بیاد و رنگش تغییر کنه .بعد شکر رو اروم اروم به زرده اضافه کن .خوب مخلوط کن آردتو که الک کردی (من آرد رو الک میکنم که یک دست باشه و همون موقع الک هم بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنم)به موادت اضافه کن.حالا مایت سفت شده بهش ماست اضافه کن .ماست نمیزاره کیکت زود بیات شه و حسابی کیک رو پوک میکنه...آخر سر هم روغن رو اضافه کن خوب مخلوط کن...در نهایت سفیده تخم مرغ رو اضافه کن ومواد رو بقدری هم بزن که یکدست بشن...حالا داخل پلوپزت رو با قلمو چرب کن و گرمش کن...من پلوپزمون چون قابلمه اش جدا میشد میزاشتم رو گاز شما میتونی از قابله تفلونم استفاده کنی...بعد که چرب و حسابی داغ شد موادت رو بریز توش.دم کن رو بزار شعله هم خیلی ملایم باشه ...بعد یه 20دقیقه به کیت سر بزن ببین پایینش پخته یا نه اگه پخته بود کیک رو برگردون...