سلام
کی کشک بادمجون خوشمزه درست میکنه؟؟؟ لطفا بگه روششو
من تابحال درست نکردم برا شام میخوام بدرستم
مرسیییییییییییییی
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم......
حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم......
خاله میشه به منم رای بدین؟
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم......
حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم......
خاله میشه به منم رای بدین؟
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
این روش خیلی خوشمزه اس و روغن هم کم مصرف میشه: مواد لازم: بادمجان درشت:4 عدد (مواظب باشید بادمجان شیرین و با کیفیت کم هسته بخرید چون بعضی بادمجونا تلخ و تند هستن) پیاز درشت:1 عدد نعنا خشک به مقدار مورد علاقه روغن نمک و فلفل و زردچوبه کشک :200 گرم گردوی پودر یا ریز خرد شده: 6 عدد توی یه قابلمه همه بادمجونای حلقه شده رو با کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم با دربسته بذارید تا نرم بشنو بپزن و کم کم سرخ بشن البته هر 15 دقیقه همشون بزنید که نسوزن که حدود نیم ساعت طول میکشه وقتی سرخ شدن توی همون قابلمه با پشت قاشق یا گوشتکوب بادمجونا رو له کنید توی یه تابه دیگه هم تو همین فاصله پیاز های خلالی شده رو با کمی روغن با حرارت کم بذارید سرخ بشن وقتی هر دو سرخ شدن پیاز ها رو به بادمجونا اضافه کنید و نعنا خشک و زردچوبه و فلفل هم اضافه و مخلوط کنید و گردو رو هم اضافه کنید سپس کشک رو با 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم غذا کاملا جا بیفته اخر دست نمک غذا رو بچشید که اگه کم بود نمک رو بیشتر کنید در مورد کشک و بادمجان خیلییییییییییییییییییییییییی مواظب باشید قبل از ریختن کشک نمک به غذا نزنید چون بعضی کشک ها شورن و غذا خراب میشه من کشک کامبیز رو توصیه میکنم و یا کشک محلی این کشک و بادمجان خیلییییییییییییییییییییییییی خوشمزه اس مطمئن باشید که از اون خوشتون میاد
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ... http://chefartist.ir/
اینم کشک و بادمجان کبابی بادمجان کبابی پوست کنده 5 عدد پیاز داغ دو قاشق غذاخوری سیر 6 حبه کشک ساییده 250 گرم مغز گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجان ها را روی حرارت، کباب می کنیم. سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان های کبابی اضافه می نماییم. یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزند. وقتی بادمجان ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ها می ریزیم. بادمجان ها را هم می زنیم و با قاشق له می کنیم. یک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است. آن را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می کنیم.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ... http://chefartist.ir/
ما هر وقت میریم خونه باغ مادرشوهرم روی ذغال بادمجونها رو کبابی میکنم پوست میگیرم له میکنم و یه سیرداغ و نعنا حسابی با کشک فراوون میدم روشون و میذارم یه ده دقیقه بجوشه
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم......
حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم......
خاله میشه به منم رای بدین؟
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370