2752
2734
دخترم که 7 سالشه این غذا رو برای پسرم درست میکنم که 11 ماهه هست عزیزم. خودمون هم یکم نمک بهش اضافه میکنیم و میخوریم. آخه من کارمندم و اینجور غذاهای پرویتامین به درد تمام اعضای خانواده میخوره.
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
سلام دوستان عزیز . میشه لطف کنین دستور تهیه حریره بادوم رو دقیقا بهم بگین؟ تو رو خدا اگه زحمتی نیست خودتون بنویسین. آخه از هر کی میپرسم 1 سایت معرفی میکنه و هیچ جا هم کامل و دقیق توضیح نداده. ممنون میشم
  
حریره بادام:
مواد لازم:
مغز بادام شیرین با اندازه متوسط پنج عدد
آرد برنج دو قاشق مرباخوری سرصاف
شکر نصف قاشق مرباخوری
شیرپاستوریزه 120 سی‌سی معادل نصف یک لیوان معمولی
طرز تهیه:
مغز بادام‌ها را در آب جوش خیس کنید بعد از سه تا پنج ساعت پوست آن‌ها را بگیرید و با هر وسیله‌ای که در منزل دارید آن‌ها را کوبیده یا آسیاب نمائید تا نرم شوند. بعد آرد برنج و شکر و بادام کوبیده شده را به شیر پاستوریزه (به طریقی که در تهیه فرنی گفته شد) اضافه کرده روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد.
با مقادیر فوق حدود 17 قاشق مرباخوری حریره بادام درست می‌شود که هر گرم آن 1/5 کیلوکالری، انرژی دارد.
سلام یکتا جون این یه سری غذاهای انگشتیه
غذاهای انگشتی مورد استفاده در این ماه عبارتند از:
تکه‌‌های کوچک هویج، سیب‌زمینی، کرفس، نخودفرنگی و باقلا سبز، عدس، تکه‌‌های گوشت بدون چربی یا کوفته قلقلی که کاملاً پخته شده و با پشت قاشق له شده باشند. برای نرم کردن همه آن‌ها می‌توان از کمی کره یا خامه هم استفاده کرد.
تکه‌هایی از میوه‌‌های رسیده و سالم فصل مانند سیب، هلو، طالبی، گرمک، گلابی و موز هم مناسب هستند.
توصیه می‌شود هنگام خوردن غذاهای انگشتی، حتماً مادر یا مراقب شیرخوار حضور داشته باشد و خوردن کودک را زیر نظر بگیرد.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز