2737
2739
عنوان

چیکار کنم خورشت قیمه بادمجون خوشمزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 14186 بازدید | 43 پست
من باقلی پلو با گوشت گردن گذاشتم زیره سیاه میریزم درسته اصلا معلوم نمیشه زعفرونو آخرای کار اضافه کن از اول که معلومه عطرش و طعمش میپره
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
راستی برای زرشک هم یه کمی کره بریز تو تابه کوچیک بعدش یه قاشق چایخوری شکر و یه قاشق هم آبلیمو بریز بعد زرشکو بریز دو دقیقه با هم تفت بده عااااااااالی میشه از این مدل رستورانی ها که آدم دوست داره خالی خالی بخوره
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اگه پودر لیمو عمانی نداری خود لیمو رو با چنگال سوراخ کن بذار نیم ساعت تو آب سرد بمونه بعدش به غذا اضافه کن برای هر غذایی که لیمو داره این کارو بکنین به هیییییییچ وجه لیمو دیگه تلخ نمیشه و مزه تلخی به غذا نمیده حتی اگه ساعت ها بجوشه
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
2728
خب خوبه پس همونو بریز ایشالا مهمونی خوبی میشه راستی اگه خواستی پودر پسته اینا تزیین کنی یه ربعی یا کمی بیشتر تو گلاب بخیسون آخرا دم کشیدن برنج بریز روی برنجت تا نرم شه و عطر خوبی هم میده به برنج و برای تزیین جون میده دیگه همینا رو بلد بودم
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
عزیزم من قیمه نثار هم خیلی دوست دارم واقعا خوشمزه است این دستورشو البته یه چن باری واسه خودتون درست کن بعدش واسه مهمونی http://101recipe.com/%D9%82%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%86%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86%DB%8C/
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
یه زرشک پلو تووووپ بلدم الان میگم
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
2740
مرغا رو تکه های متوسط کن بعد با پیاز فراوون ترجیحا رنده یا ریز خرد شده نگینی (من نگینی میکنم) یک یا دو حبه سیر، یه هویج حلقه حلقه و کمی کرفس خردشده بذار بپزه ادویه هم فلفل سیاه و زردچوبه بزن کمی هم دارچین تا زود بپزه دوست داشتی نمک رو از اول بزن ولی من چون کمی گوشت رو سفت میکنه وسطای کار میزنم مرغ رو بذار بپزه و اینور برنجتو خیس کن با آب ولرم و نمک بزن تا برنجت نشکنه موقع پخت وقتی مرغ ها آب پز شد مرغا رو از آبش بیار بیرون یادت باشه آب مرغ حتما در حد دو لیوان بمونه تو قابلمه بعدش تو یه تابه کره رو تفت بده مرغا رو توش طلایی کن تند تند باید برگردونی تا یه دست سرخ و طلایی بشه اینور آب مرغتو تو الک یا سبد توری ریز صاف کن فقط آب بمونه تو یه قابلمه بهش دو قاشق رب بزن، یه پیاز ریز رنده شده، آبلیمو یا پودر لیمو، زعفرون و یه لیوان آب جوش بذار قل بزنه وقتی جوشید بریز روی مرغا بذار غلیظ شه خیلی زود هم حاضر میشه و عاااااالی میشه شک نکن من که هر وقت درست میکنم اینقدر میخورن همه میترکن کنارشم جعفری تزیین شده و سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی یا لوبیا سبز بخارپز شده تفت خورده بذار یا هر چیزی من گاهی کدو وبادمجون هم میذارم برنج هم که دم می کنی اگه ته دیگ سیب زمینی گذاشتی یه کمی ته ظرف رو سیب زمینی ها زعفرون بریز هم خوشرنگ میشن و هم خوش طعم کمی هم نمک برای مزه دار شدن ته دیگ
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون.. من توی خورشت بادمجون آخراش که میخوام کم کم بردارم (10 دقیقه مونده) یه نصف استکان شراب قرمز میریزم خیلی خوشمزه میشه.. ولی خب اگر کسی عقیده داره که دیگه هیچی, نباید بریزه.... البته با پختش که الکلش میره کامل. عطرش میمونه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عزیزم کامل توضیح دادم دیگه با هویج و کرفس و سیر و پیاز و ادویه ها می پزی یه کمی تفت بده بلافاصله اب نریز اونجوری بو میگیره تفت بده رنگش عوض بشه دو طرف مرغا کامل بعدش آب بریز
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!

سلام من اول گوشتو با پیاز و فلفل زرچوبه وآب داخل زود پز میپزم بعد تو این زمان لپه هامو میپزم البته نیم پز بشن بعد تویه قابلمه یه پیاز کوچیک با یه سیر ریز خورد میکنم فلفل ونمک و زدچوبه میزنم و تفت میدم گوشتارو ک پختن از ابشون جدامیکنم و توقابلمه همراه پیاز داغ تفت میدم بعد لپه هارو میریزم اوناهم تفت میدم  رب گوجه میریزم دوتا قاشق وبعد اب گوشتارو بهشون اضافه میکنم کمی ابلیمو تازه با یکم گلاب میریزم  داخلشون اگه لیمو عمانی هم باشه سوراخ میکنم میریزم توشون و سر قابمه رو میزارم تا حدود نیم ساعت باشعله متوسط ده دقیقه اخر بادمجونای سرخ شده رو میریزم و زعفرون دم کشیده بعد از ده دقیه غذا امادس

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز