2733
2734
عنوان

دستور غذا هاى بدون گوشت !!همه بیاین لطفا!!

| مشاهده متن کامل بحث + 72133 بازدید | 100 پست
قرمه سبزی با گردو

مفید برای گرم و تر، خون ساز، تقویت عمومی بدن، ضد کلسترول، تقویت امور جنسی
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 750 گرم

روش تهیه
لوبیا را از قل خیس کرده و مدتی آن را می جوشانیم .سبزی را خرد کرذده و با مقداری روغن تفت می دهیم.ساقه کرفس را به سبزی افزوده و مدتی حرارت می دهیم.پیاز را با کمی روغن کنجد،زردچوبه و ادویه تفت داده،سپس سبزی و ساقۀکرفس تفت داده شده ،لوبیا،نمک،فلفل و زنجبیل را به همراه مقداری آب گرم به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
تاس گیاهی

مواد لازم :
هویج : یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
آلو بخارا : 12 عدد
لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
کدو : یک عدد بزرگ
فلفل دلمه ای : یک عدد متوسط
بادمجان : یک عدد بزرگ


طرز تهیه :

لوبیا را از قبل خیس و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز، هویج، سیب زمینی، بادمجان، کدو و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم. 4 عدد از گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه می کنیم. 4 عدد دیگر را در مخلوط کن ریخته ها تا نرم شود و با مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و ادویه مدتی می پزیم. سپس همه مواد آماده شده را به همراه آلوبخارا لایه به لایه در ظرف موردنظر می چینیم. سس گوجه پخته شده را به همراه کمی روغن کنجد به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

خوراک آلوبخارا

هویج : دو عدد بزرگ
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
آلو بخارا : 14 عدد
لوبیا چیتی : یک پیمانه
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
قارچ : شش عدد بزرگ
دارچین : به میزان لازم
روش تهیه

لوبیا را از قبل خیس می کنیم و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم، سیب زمینی را به صورت حلقه های 1 سانتی متری خرد می کنیم. قارچ را از وسط به 2 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را ورقه ورقه می کنیم. هویج را حلقه حلقه می کنیم. پیاز و 2 عدد از گوجه ها را به صورت حلقه های 2 سانتی خرد می کنیم. همه موارد خردشده را به همراه آلو و لوبیای پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف موردنظر می چینیم. بقیه گوجه ها را با 1 لیوان آب مخلوط می کنیم و همراه نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه، دارچین و ادویۀ کاری به گوجه اضافه کرده و مدتی می پزیم و آن را روی کل مواد چیده شده در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملازم بپزد. در حین پخت روغن کنجد به مواد اضافه می کنیم.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
2728
خورشت خلال

مفید برای خون ساز، مفید برای استخوان ها، تقویت عمومی

مواد لازم
خلال بادام : یک پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
خلال پسته : دو قاشق غذاخوری
سویا : یک و یک دوم پیمانه
زرشک : چهار قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم

روش تهیه
خلال بادام و پسته را از قبل مدتی خیس می کنیم. زرشک را با کمی زعفران آب شده و روغن دم می کنیم. سویا را با آب و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم تا اب آن کاملاً تمام شود. بعد پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سویا و کمی زنجبیل را به پیاز اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به پیاز و سویا اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند. در آخر خلال بادام و پسته را به بقیۀ مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل، زرشک را به خورش اضافه می کنیم.
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
خورشت برگه زرد آلو

مواد لازم
1- پیاز 4 عدد خیلی بزرگ(پیازش باید زیاد باشه )
2- سیر 4-5 حبه
3- برگه آلو یا هلو 150 گرم ( آلو زرد تازه رو هم به جای برگه میتونید تابستون استفاده کنید به این ترتیب که توی مخلوط کن میریزید وقتی میکس شد هسته هاشو جدا میکنین )
3- رب گوجه فرنگی 2 قاشق
4- رب انار ترش 2 قاشق ( اگر رب انارتون بازاریه بیشترین بریزین اگر جنگلی و خونگی هست و خیلی ترشه 2-3 قاشق کافیه)
5- زردچوبه به میزان لازم
6- زعفران دم کرده یک مقدار
7- فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
8- نمک به میزان لازم
9- آبلیموی تازه 1/3 پیمانه

روش تهیه :

ابتدا پیازها خوب خورد می کنین و توی روغن تفت میدید تا حسابی سرخ بشه بعد سیرها رو رنده میکنید و بعد از اینکه پیازها سرخ شد اضافه می کنین بعد زرچوبه رو اضافه میکنین و بعد از اون رب گوجه و برگه ها توی سیر و پیاز تفت میدید ( اگر آلوی زد تازه بود همینطور که قسمت بالا گفتم بعد از اینکه میکس کردید و هسته هاشو جدا کردین میتونید به جای برگه اضافه کنین و حسابی تفت بدین ) بعد از اون فلفل و رب انار رو اضافه می کنیم بعد دوتا لیوان آب میریزم و وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنیم تا خب جا بیفته . این غذا برای اینکه خب جا بیفته نیاز به 1.5 تا 2 ساعت وقت لازم هست. بعد از اینکه خورشتون پخته شد 5 دقیقه قبل از سرو آبلیموی تازه رو داخلش بریزن و زعفران دم کرده رو هم اضافه کنین

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
سلام به همه خانمهای عزیز اول اینکه نخوردن گوشت بیشتر از 40 روز ضرر داره و در هر چیز تعادلش خوبه نه ا ...


سلام آوینا جون

عالی 👏

منم بادنجون رو سرخ نمیکنم! واسه کشک بادنجون ک میذارم رو گاز تا دودی شه بعد پوستشو میکنم و میکسش میکنم و پیاز داغ واسه ش درست میکنم

واسه کنارمرغ یا خورشت با اب و روغن سرخ میکنم(یه قاشق روغن و نصف استکان آب)

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
2738
سلام آوینا جون عالی 👏 منم بادنجون رو سرخ نمیکنم! واسه کشک بادنجون ک میذارم رو گاز تا دودی شه بعد ...

چجوری با اب و روغن سرخ میكنی؟

برام توضیحش میدی گلم؟

لایكم كن بیام بخونمت


فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
چجوری با اب و روغن سرخ میكنی؟ برام توضیحش میدی گلم؟ لایكم كن بیام بخونمت


اول بادنجونا رو مثل خیار از وسط نصف میکنم بعد نمک میپاشم و میذارمشون رو هم...تک تکشونو اینطور میکنم و میچینمشون توی کیسه فریزر و درشو گره میزنم میذارمش روی آبچکان تا زیرش آزاد باشه.بعداز یه ربع یه آب سیاه میفته زیرشون ک اون عرق بادنجوناست و تلخیشه ک دفع میشه ..بعد تک تکو میشورم یکم میچلونم آبشو بده ومیذارم تو صافی ..حالا ته استکان آب با یک تا دو قاشق روغن میریزم توی ماهی تابه داغ ک شد،  بادنجونا رو میچینم توش و یکم دمکرده ی زعفرون میکشم روشون و زیر شعله رو ملایم میکنم تا کاملا پخته شن بعد آب ک بخار میشه خودشون سرخ میشن

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
اول بادنجونا رو مثل خیار از وسط نصف میکنم بعد نمک میپاشم و میذارمشون رو هم...تک تکشونو اینطور میکنم ...

ممنونم عزیزم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730