2733
2739
عنوان

غذا با گوشت چرخ کرده مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 98309 بازدید | 28 پست
سلام مهنوش جون،خوبی‌ خانمی

دستت درد نکنه ،خیلی‌ کامل و مفید بود.راستش من همیشه گوشت چرخ کرده مرغ میگیرم اما فقط بلدم باهاش کتلت درست کنم.از این به بعد میتونم این غذاهایی که یادم دادی را هم درست کنم،بازم ممنون عزیزم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
دوست جون سلام میتونی گوشت مرغ را بگیری و همه استخوانهایش را جدا کنی و بریزی توی مخلوط کن با درجه تند یک پیاز کوچک هم باهاش بندار که خوب خردش کنه
میشه مرغ چرخ کرده
عزیزم فسنجون با کوفته قلقلی مرغ خیلی خوشمزه میشه
من یک غذا از خودم در آوردم اینم میتونی درست کنی قیافش شبیه کوفته برنجی ژاپنی هاست
یک پیمانه کته نرم درست کن نه خیلی شفته همین که یک کمی به هم بچسبه کافیه بدون روغن و سعی کن اصلا ته دیگ نشه بعد سفیده یک تخم مرغ درشت را را جدا کن و برای یک پیمانه برنج معادل نصف سینه مرغ که چرخ شده باشه و کمی نمک اگه دوست داشته باشی می توانی یک حبه سیر تازه هم توش رنده کنی
و 1 قاشق غذا خوری ماست
وقتی اینها را با هم مخلوط کردی باید یک خمیر یک دست به دست بیاد و اصلا شل نباشه بعد توی دستت به اندازه توپ تنیس خوب گرد کن و بگذار توی بخار پز و بگذار خوب بپزه
میتونی با آب لبو یا زعفران آب کره یا رنگ های خوراکی کوفته هایت را رنگی کنی که خیلی خوشگل میشه وقتی از همه رنگ کنار هم بچینی
اگر بخار پز نداری میتونی کوفته هایت را توی یک الک یا آبگش فلزی با سوراخهای ریز زیاد بچینی و بگذاری روی یک قبلمه آب که با بخار آب بپزه یا میتونی بچینی توی یک تابه و کفش ا کره بریزی و مقداری آب و بگذاری روی حرارت کم و درش را هم بگذاری تا بپزه
نوش جان
2738
کوفته قللقی مرغ عین گوشت چرخ کرده
یعنی مرغ چرخ شده با پیاز رنده شده با نمک اگه دیدین خوب به هم نمی چسبه خیلی کو آرد اضافه کنید
فسنجون هم که فسنجونه
یعنی گردو را خوب آساب می کنی و می گذاری خوب بپزه یعنی آب میریزی روش فقط یک چیزی فسجون زود درست میشه و خوش مزه هم هست ولی اگر طولانی بپزی خوشمزه تر میشه
خلاصه گرو را با آب مب گذاری بپزه ولی بعد از اینکه جوشید و کمی پخت اگه خواستی آب اضافه کنی برعکس خورش های دیگه باید آب سرد سرد اضافه کنی که البته دلیلش را نمی دونم بعد که خودت حی کردی گردو خوب روغن انداخته و له شده و جا افتاده رب انار و رب گوفه فرنگی و شکر را اضافه می کنی (البته اگر تر ش می خوری که شکر نریز) و خیلی آروم و کم هم بزن من خودم ربهایم را توی یک مقدار آبسرد حل می کنم و بع میریزم توش که خیلی هم زدن نخواد بعد هم می گذاری جا بیفته
کوفته قلقلس مرغت را هم همونجوری که گفتم درست کن و بعد از اینکه دیدی رب و گردو حسابی بههم کشیده شدن و شده خورش فسنجون میریزی توش و میگذاری با خورشت آروم بجوشه
فوت کوزه گری فسنجون یکی همون آب سرده یکی هم هم نزدن زیاده و طولانی بودن زمان پخت و شعله کم
نوش جون
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز