سلام پسر من یک سال و ده ماهشه. همه گروههای غذایی را به جز میوه میخوره.تا به حال با هیچ ترفندی موفق نشدیم بهش میوه بدیم! نگرانش هستم البته جدیدا حاضر به خوردن آب میوه شده اونم نه آب میوه ای که خودم توی خونه بگیرم آب میوه های موجود در بازار! لطفا من را راهنمایی کنید. ممنون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی آب میوه های خانگی به علت داشتن پالپ میوه ممکنه برای بچه ها خوشایند نباشه صاف کنید و با لیوان نی دار بدید