من به دلیل ضعف شدید بدنی و نگرفتن سینه میخواهم دختر ده ماهه خود را از شیر بگیرم ایا میتوانم به او شیر گاو یا پاستوریزه بدهم یا باید حتما شیر خشک داد؟؟چه شیر خشکی بهتر است؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی خیر نمی تونید تا زیر یکسال از شیر گاو به عنوان شیر اصلی کودک استفاده کنید و حتما باید شیرخشک استفاده کنید . بعد یکسال هم به تدریج شیر گاو باید شروع بشه شاد باشید jozdany@yahoo.com