سلام بچه ها.من بیست و یک سالمه و بعد از شش سال رابطه دوستی و چهار پنج بار خواستگاری بخاطر سن کممون خانواده مخالف بودن.دو سال پیش بابام شرط گذاشت که بره سربازی.که شاید جدایی بیفته و دل سرد شیم از هم.ولی علاقمون بیشتر شد که کمتر نشد .من گذشته هام خییییلی دردناک بوده و همه رو هم خودش اطلاع داره هم خانوادش.و همه پذیرفتن.چون مقصر نبودم راجب گذشته هام.دوس داشتم بگم ولی دیگه نای مرور رو ندارم.عذابم میده.تو این شش سال رابطه ک اولش بچه بازی بود و تا یکی دوسال پیش خیلی جدی نبودم ولی حالا خیلی خاطرات تلخ و شیرین با هم ساختیم و خیلی وابسته شدیم و واقعا با هم از ته دل زندگی کردیم پنج شنبه همین هفته قراره بیان خواستگاری بابای من راضی نیست چون میگه چندبار با زبون خوش بهش گفتم رابطه رو‌قطع کنید تا بعد ببینیم چی میشه ولی خیلی سخت بود برامون قطع کامل رابطه حالا لج ایشون رو برداشته و راضی ب وصلت نمیشه بابام با این سنم قد یه زن چهل ساله تو زندگیم سختی کشیدم ولی برای اولین بار دلم میخواد با اونی که میخوام زندگی کنم یکم طعم خوشحالی رو بچشم حتی اگر کوتاه باشه اینارو گفتم که برسم به این قسمت که بگم تا سه روز دیگه هرکدومتون لطف کنید در حد یه صلوات هم ک شده برا راضی شدن بابام و تموم شدن این جدایی بفرسته از خدا میخوام ب حق همین دل شکسته ام حاجت دل کسایی که برام دعا کردن و اونایی هم ک دعا نکردن ب زودی زود بده الهی آمین محتاجم ب دعاتون این پنج شنبه و خواستگاری آخرین باری هست که انجام میشه با هر دین و مذهبی که هستید برام دعا کنید
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بنظر میاد شما قصد داشتید این نوشته رو با کاربران به اشتراک بزارید باید به قسمت تبادل نطر برید در قسمت پرسش وپاسخ سوالات فقط قابل مشاهده برای کارشناسان هست به عنوان روانشناس نی نی سایت چند توصیه برای شما دارم البته ایکاش به سن خواستگارتون هم اشاره میکردید همه جوانب رو در نظر بگیرید صرفا بخاطر اینکه 6سال همدیگه رو میشناسید کفایت نمیکنه . ازدواج برای فرار از مشکلات نیست اگر قصد دارید به این نیت ازدواج کنید که از سختی ها فرار کنید به مشکل میخورید فرمودید گذشته خوبی نداشتید که برای اینکه کمکتون کنم باید بدونم چه بوده میتونید برای رضایت پدرتان بگویید که قصد دارید نظر مشاور ازدواج رو هم بدونید چون نظرتان برخلاف نظر ایشان هست وفکر میکنید انتخابتون درسته. بهتره حتما مشاوره ازدواج برید تا یک متخصص کمکتون کنه امیدوارم با انتخاب منطقی و عاقلانه زندگی خوبی رو شروع کنید