من ١،٥ ازدواج کردم موقع ازدواج ٦٣ بودم ولی الان ٨٢ کیلو شدم ،کم کاری تیرویید دارم و تازگیا فهمید کیست اندومتریوز هم دارم کلن نمیدونم چرا اراده مو از دست دادم افسرده شدم چیکار کنم قدم ١٦٠
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام شما حتما به علت مشکلات زمینه ای که دارید باید وزن کم کنید و نباید در مسیر نا امید گردید. در صورت تمایل می توانید از رژیمهای حضوری یا اینترنتی من استفاده نمایید تا تناسب اندام و سلامتی خود را باز یابید دکتر پیام فرح بخش