سلام من الان ۴۲ زایمان کردم و ران و باسنم بزرگ شده حالا میخوام ورزش کنم میخواستم بدونم به شیر دادنم بستگی داره این ورزش آسیبی نمیرسه به شیر دادنم و نوزاد.
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام تا 6 ماه بعد از زایمان توصیه میکنم رژیم نگیرید. می تونید از ورزشای سبک استفاده کنید اما ورزش های سنگین و رژسم های سنگین ممنوع است و می تونه به شیردهیتون اسیب بزنه با احترام دکتر جعفرنژاد