سلام خسته نباشید.نوزادم الان 6روزس ودوروزه که مدفوع نکرده...زردی داشت بردمش دکتر بهش داروداده کلوگزوعرق کاسنی بهش میدم. الان درجه زردیش رو6.ایاجای نگرانیه که مدفوع نمیکنه?اگه خوب نیست باید چکارش کنم که مدفوع کنه?
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام اگر عدم دفع مدفوع بیشتر از 72 ساعت بشه یا عدم دفع همراه با استفراغ پی در پی و بی قراری شدید کودک باشه حتما باید معاینه بشه در غیر اینصورت نگران کننده نیست مخصوصا در بچه هایی که شیر خشک می خورند. انگشت کوچک خودتون را با پماد وازلین چرب کنید و ناحیه مقعد کودک را ماساژ بدهید(از خارج) اگر شیر خودتان را به کودک میدهید خودتان کمپوت گلابی ،انجیر خیس شده وخاکشیر بخورید