سلام.دخترم باوزن 2800 دنیا اوند.5 ماهش تمام شده و 7 کیلو شده.بعد از واکسن دوماهگی دیگه دربیداری سینه نگرفت.مجبورم با پستونک روی پا گیجش کنم و بعد خواب رفتن بجا پستونک سینه کنم دهنش..دیگه دارم خیلی اذیت میشم. ممکن خوب بشه دخترم؟چرا اینجوری شده؟
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام بعضی از کودکان بد قلقی هایی برای شیر خوردن دارن اگه بر اساس نمودار رشد قد و دور سر کودک خوب باشد مشکلی نیست در حال حاضر وزن کودک خوب میباشد