با سلام ،پسر یک سال و نیمه ای دارم که اصلا با وعده صبحانه کنار نمیاد با وجود اینکه چهار تا دندون بالا و چهار دندون پایین داره اصلا نون رو نه با چای و نه تنها نمیخوره تو رو خدا بهم کمک کنید که چطوری اونو ترغیب کنم به صبحانه خوردن ،آخه شنیدم صبحانه خیلی برا بچه ها مهمه ،فرنی بیسکوییت،تخم مرغ و چیزای دیگه رو هم امتحان کردم ،ولی نمیخوره . این در حالیه که اصلا با وعده ناهار و شام باهاش مشکل ندارم و هر غذایی که خودمون میخوریم اونم میخوره و هیچ مشکلی نداریم ،از لحظ وزنی هم خوبه خدا رو شکر فقط میخوام بدونم نخوردن صبحانه اشکالی ایجاد نمیکنه ،ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی صبحانه مهم ترین وعده است. اگر کودکتون دیر از خواب بیدار می شه میل به صبحانه کمه. اگه دیر می خوابه میلش کمه. اگه خواب شبش خوب نیست میل به صبحانه کم می شه و در نهایت اگه شیر شب می خوره میل به صبحانه نداره شاد باشید