الان 7 یا 8 ماهه خانه پدرم هستم میخواهم از همسرم بخاطر اعتیاد جدا شوم قبل از طلاق میشود یارانه ام را جدا کنم یا نه؟ و اگر میشود چطور ؟مرسی

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام.
در حال حاضر همسر شما به عنوان سرپرست خانوار شناخته میشن و تا زمان جدایی یارانه شما هم به حساب ایشون واریز میشه،مگر اینکه از دادگاه خانواده تقاضاي مطالبه نفقه بفرمایید،که در صورت ادعای عدم داشتم استطاعت از طرف همسرتون شما میتونید یارانتون رو بگیرید.و بعد از جدایی به عنوان سرپرست جداگانه یارانه براتون واریز میشه،اگر تقاضای طلاقتون در جریان هست که دادخواستتون به همون دادگاه باید داده بشه و اگر هنوز درخواست طلاق نکردید به دادگاه خانواده محل سکونت فعلیتون میتونید مراجعه کنید،
موفق باشید