نحوه برخورد با خواستگاری مجدد

با سلام

با آقایی برای ازدواج آشنا شدم بودم که در مرحله ی خواستگاری همه چی به هم خورد

حالا بعد از گذشت مدتی اون آقا ابراز علاقه میکنند و میگویند به من یک سال مهلت بدهید که برای خواستگاری مجدد اقدام کنم چگونه رفتارکنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن خودتان و دلایلی که باعث شد خواستگاری منتفی شود اشاره ای نکردید . این منتفی شدن از طرف شما بوده ویا ایشان ؟
این مدتی که میفرمایید از نظر زمانی چه مدت است و از چه طریقی ابراز علاقه میکنند آیا با شما در ارتباط هستند ؟ نحوه اشنایی شما سنتی بوده ویا از قبل با هم در ارتباط بوده اید ؟ این مهلت که خواستگارتان خواهان ان هستند به چه علت هست ایا مشکلات مالی وتحصیلی مطرح هست ویا .....
اگر ایشان ملاکهای ازدواج با شما را دارند و بنظر شما مورد مناسبی هستند ودلایلشان برای این یک سال منطقیست واز نظر سنی و ... محدودیت ندارید میتوانید این فرصت را به ایشان بدهید لکن پیشنهاد میدهم همه جوانب را بسنجید
اگر توضیحاتتان کامل تر بود بهتر میتوانستم شما را راهنمایی کنم
موفق باشید