نحوه برخورد با زودرنجی و قهر همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید بخاطر تلاشهای بی دریغتون

من چون همیشه تو بحثها کوتاه میام و پیش قدم آشتی هستم همسرم به سمت ایرادگیری و قهر رو آورده و کم کم بدخلق شده و زود بهم میریزه

دارم سعی میکنم این رویه رو عوض کنم

که هی من برم جلو و اینکه دیشب خودش هم معترف بود که قهر میکنه زود و ناز میکنه و بهانه گیر شده

پس شروع کردم به تغییر رویه حالا برای تکمیل کارم به مشورت نیاز دارم

چه روشهایی هست و چطوری میتونم این شرایط رو عوض کنم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما رو انتخاب کردید.
از اطلاعات شخصی خودتان چیزی نگفتید؟ که شما و همسرتان چند ساله هستید؟ چند سال از زندگی مشترکتان می گذرد؟ در چه بحثایی کوتاه می آیید؟
دوست عزیز قهر کردن روش اشتباهی  و غیر منطقی است که زوجین در برخورد با مسائل و مشکلات پیش می گیرند که نشان دهنده ی عدم مسئولیت فرد است و اینکه نمی تواند حرف خود را به طور واضح و مستقیم بزند و مشکل پیش آمده را برطرف کند وقتی که همسر شما قهر می کند دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که یکی از آنها این است که او قهر می گند که خواسته و نیاز و انتظاری که دارد را عملی کند و با این کار موفق می شود چون شما هم او را تشویق می کنید و هر زمان که قهر می کند به سمت او می روید و خواسته ای که دارد را برآورده می کنید.
هر زمان که او قهر می کند شما می توانید از او دلیل رفتار او را بپرسید البته بعد از این که عصبانیت ها فروکش کرده و در موقعیت و زمان مناسب شما می توانید با سوال کردن او را وارد گفت و گوی منطقی کنید و گفت و گوی سالم را به او بیاموزید که هر چه که خواست را می تواند با شما در میان بگذارد.
امیدورارم روزهای خوبی را سپری کنید
نسترن بلک شاهی

تجربه شما

سلام من و همسرم پنج سال اختلاف سنی داریم و من تقریبا 26ساله هستم

چهار سال از دوران عقدمون میگذره و چند ساله عروسی کردیم

من کلا جو متشنج دوست ندارم ناگفته نماند که این قهر کردن رو مدتها جزو اخلاقام داشتم ولی الان مدتهاست تونستم اخلاقمو عوض کردم و بهتر شدم

همسرم تو دو ماه اخیر اینجوری شده

من یه مقدار وابستم و کمی هم گیر میدادم بهش

این هفته سعی کردمو خودمو تغییر بدم تا حدودی هم موفق بودم برای ادامه راه بهم راهنمایی کنید

@مندیبل

کاربر گرامی سلام.

برای ارتباط با متخصصین و مشاورین نی نی سایت، سوالات خود را در بخش سوالات مطرح کنید.