درد واژن هنگام ادرار

  1. سلام من دو روزه موقع ادرار درد شدیدی تو ناحیه داخلی واژنم ایجاد میشه که حتی کلیتوریسم هم درد میگیره بعد ادرار درد ندارم دیگه نه زایمان داشتم نه عفونت ادراری فقط درد شدیدی موقع ادرار کردن دارم یه مدت هم عفونت قارچی داشتم اما درمان کردم ممنون میشم بگید علتش چیه خیلی درد وحشتناکیه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه زنان وچکاب  کامل شوید تا از نظر عفونت ادراری بررسی شوید موفق باشید