احتمال کیست تخمدان

21 بازدید 1 تبادل تجربه

پلی کیست من تو سونویی که گرفتم زده 9 میلی. من الان2 ماهه که پریود نمیشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز شما شرح حال کاملی از خودتان به ما نداده اید لطف کنید شرح حال کامل خودتان را برای ما بفرستید تا بهتر بتوانیم راهنماییتان کنیم موفق باشید

تجربه شما

سلام من اضافه از قبل عادت ماهانه ام نامنظم بود اما توو سونو نشون نداده بود که من کیست دارم تا اینکه زده من ۲ماه پریود نشدم رفتم دکتر اردیبهشت ماه بود که دکتر ماما به من آمپول داد تا پریود بشم ۵ روز بعد پریود شدم باز خوب بود که الان ۳ماهه من پریود نمیشم وسونو نشون داده کیست دارم

@shirin123

سلام باید زیر نظر پزشک برای منظم  شدن پریودی خود دارو مصرف کنید