رژیم غذایی و تناسب اندام

سلام خسته نباشید 21 سالمه وزنم 82 قدم 170 . قبل ازازدواجم 64 کیلو بودم بعنی پنج سال پیش. یه پسر1 سال و هفت ماهه دارم؛ میخوام وزن کم کنم از هیکلم بدم میاد یعنی ران های اویزون، باسن  و شکمم که اویزونه البته به خاطر بارداری؛ ازارم میده لطفا یه رژیم به من معرفی کنید

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

با توجه به مواردی که فرمودید به راحتی میتونید کاهش وزن داشته باشید. اصلاً نگران نباشید. با کمی اراده و حوصله قطعا کاهش وزن خواهید داشت. منتها توصیه میکنم جهت رژیم حتماً به شکل حضوری مراجعه کنید تا رژیم اختصاصی خودتون بهتون داده بشه تا با یک رژیم اصولی از عوارض بعدی لاغری مثل خستگی و ریزش مو و شل شدن پوست و .... جلوگیری بشه.

با احترام