مشکل شوهرم با خانواده من

سلام مجدد ممنون از وقتی که میزارین در رابطه با اینکه شوهرم خونمون نمیاد قبلا صحبت کردیم میخواستم بپرسم الان با وجود اینکه یه ماه بیشتره شوهرم خونمون نیومده و من خونه مادرشوهرم میرم و مشکلی خاصی هم با خانواده شوهرمم ندارم فقط معذبم که هر هفته اونجا باشم و درآینده منتی بزارن آیا اصرار کردن به اینکه بیاد درسته یا نه؟ چون نمیخوام قطع رابطه بشه یا روابط با دلخوری کم بشه میشه راهکار بدین من چکار کنم؟ تو صحبتهای قبلی گفتین قبل ازدواج باید صحبت میشده من فکر نمیکردم اوضاع اینطور بشه لطفا بگین با توجه به شرایط الان کار درست چیه؟

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی شما می‌توانید به تدریج شبکه‌ حمایتی خودتان را گسترش دهید، مثلاً دوستان معقول، متناسب با سطح خودتان پیدا کنید و با آنها رفت و آمد کنید، دیدارها را محدود به منزل یکدیگر نکنید، در مراکز فرهنگی هنری و تفریحی (تئاتر، سینما، نمایشگاه‌ها، ...) شرکت کنید... و در برخی اعیاد یا سالگردها (تولد یا ازدواج) همسرتان را رسماً به منزل پدری دعوت کنید ...در ضمن از قبل شرایط منزل را طوری سامان دهید که احترام ایشان رعایت شود ...گفته بودید برادرتان با ایشان برخورد خوبی ندارند،... از قبل با برادر دوستانه صحبت کنید و پیامدهای این رفتارهای غیرسازنده که بر زندگی شما می‌تواند داشته باشد را توضیح دهید...