مشاوره قبل از ازدواج و انتخاب همسر

همیشه فکر میکردم عشق و عاشقی الکیه و من قطعا عاقلانه و منطقی انتخاب میکنم. من خودم اهل هیچگونه رابطه با جنس مخالف نیستم و واقعا برام مهمه طرفم مثل خودم باشه و به پاکدامنیش توجه بسیار میکردم. هیچکدوم از خواستگار های من توجه منو جلب نکرد تا به واسطه ی یکی از دوستان این اقا اومدن خواستگاری من از لحاظ اعتقاد و پاکدامنی کاملا بهشون مطمئنم اما مشکلم اینه من ماله یه شهر بزرگم اما اون از یه شهر خیلی کوچک و فکر میکنم خیلی باید بین دوشهر تفاوت فرهنگی باشه.و مشکل همین جا ختم نمیشه .من و خانوادم مسئله کار برامون اهمیت زیادی داره اما ایشون دانشجوی ارشدند و رشتشون هم بازار کار درستی نداره هرچند ایشون از هجده سالگی کاملا مستقل بودن و با کار های ازاد مخارج خودشون و تامین کردن و فعلا درامد 1/5میلیون دارن و حتی خودشون گفتن میدونن اصلا برا شروع زندگی خوب نیس.من هرقدر سعی میکنم از ذهنم خارجشون کنم نمیتونم.در ضمن من واجبات دین و کامل انجام میدم اما پوششم مانتویی و کاملا معمولیه اما خانواده ایشون چادرین و خود ایشون با این قضیه مشکل نداره.بگین چکار کنم بیشتر به اشنایی ادامه بدیم یا از فکرشون بیام بیرون.نمیدونم اصلا چرا ولی ته دلم دوستش دارم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم
خیلی خوبه که شما به مسائل اعتقادی.مالی .فرهنگی توجه می کنید. اما مسئله مهم دیگه نوع نگاه هرکدوم از شما به زندگی است .طرز تفکر تون وشخصیتتون چقدر بهم نزدیک است
برای ازدواج خیلی از مسائل باید بررسی بشه . چون میگویید تاحدودی قبولشون دارید وبه دلتون نشسته پیشنهاد می کنم برای بررسی بهتر وعمیق تر مسائل به مشاوره پیش ازازدواج برید.ومدت آشنایی تون رو برای شناخت بیشتر کنید. زود تصمیم نگیرید سعی کنید عقل ودلتون رو همزمان جلو برید . در مورد خودشون وخانواده شون بیشتر شناخت پیدا کنید .نوع روابط اعضای خانواده. این که چند فرزند هستند .چندمین بچه هستند. به بلوغ فکری وعاطفی رسیدن یا خیر.درونگرا وبرون گرا بودن. چه انتظارات وتوقعاتی از همسرشون دارند.چقدر جنس مخالف رو میشناسند و به نیازهای اساسی یک زن آگاه هستند.مسئولیت پذیر هستند یا خیر.خسیس بودن.تنبلی .بی نظم و اولویت های زندگیشون چی هست آیا بااولویت های زندگی شما سازگار است و.....خیلی موارد دیگه که آگاهیش بهتون کمک زیادی می کنه وهمینطور خودتون هم به این سوالها جواب بدید ومقایسه کنید.
مجدد تکرار می کنم حتما به مشاوره پیش ازازدواج مراجعه کنید

با آرزوی بهترین ها

سلیمانی