دیسک کمر و زایمان طبیعی

سلام وقتتون بخیر.ببخشید من میخام اقدام به بارداری کنم.دیسک کمر دارم.میخاستم ببینم با دیسک کمر میشه زایمان طبیعی کرد؟ اگر نه و باید سزارین شد، آیا قبلش برای اینکه مجوز سزارین بدن باید ام آر آی انجام بدم؟

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت شما هم بخير
خيلي عاليه كه اينجور مسائل رو قبل از اقدام به بارداري در مظر گرفتيد.
بيرون زدگي ديسك كمر مسئله مهميه، در زمان بارداري هم اگر مراعات هاي لازمه و تمرينات مربوطه رو انجام ندهيد ممكنه بيشتر اذيتتون كنه.
بهترين راه اينه كه شروع به درمان كنيد قبل از اقدام به بارداري يا حداقل كاري كنيد كه درد و التهاب در كمرتون كنترل شده باشه ، ميتونيد به متخصص ستون فقرات يا پزشك ارتوپد مراجعه كنيد.
در مورد رابطه ي بيرون زدگي ديسك و نوع بارداري اولا بايد ميزان ضايعه مشخص بشه.
تا جاي ممكن براي زايمان طبيعي مشكلي نداريد، در رابطه با زايمان سزارين اگر بيرون زدگي ديسك زياد باشد نمي توانيد از بي حسي كمر به پايين استفاده كنيد و بايد بيهوشي كامل بگيريد، البته تمام اين موارد بايد بررسي شود.
در طول بارداري بايد كمربند هاي طبي مخصوص و برنامه تمرين درماني مخصوص داشته باشيد .
براي بارداري نگران نباشيد ولي سعي كنيد بيرون زدگي ديسك را درمان كنيد، مخصوصا اگر شدت كمي داشته باشد خيلي راحت درمان مي شود.