پره کلامپسی و علائم آن

آیا پره کلامپسی به صورت ناگهانی رخ می دهد یعنی مثلا در یک روز ناگهان فشار بالا می رود و موجب مرگ بچه می شود . یا اینکه از چند روز قبل نشانه های آن مانند فشار بالا بروز می کند و بعد موجب مرگ بچه می شود؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز خیر نگران نباشید پره اکلامپسی به صورت تدریجی افزایش فشار خون و دفع پروتئین در ادرار که به آن مسمومیت بارداری گفته میشود خود را نشان میدهد اگر خانم باردار تحت کنترل پزشک باشد هیچ مشکل جدی برای آن پیش نمی اید بنابراین نگران نباشید