سلام.من هفته ی پیش در هفت هفتگی به علت تشکیل نشدن قلب جنینم خود بخود سقط شد.من از یک ماه قبلش بخاطر عفونت رفتم دکتر که گفت عفونت شدید و زخم شدید داری و اینکه کیست دارم.یک هفته برای عفونتم دارو مصرف کردم و وقتی مراجعه کردم به دکترم گفت زخمم شدیده و همونجا فریز کرد و برای دو هفته بهم دارو داد بعد از دو هفته که رفتم گفت زخمم خوب شده و سونوگرافی کرد که وضعیت کیستم و ببینه بهم گفت شش هفته باردارم و قلب تشکیل نشده و گفت یک هفته صبر کنم که چند روز بعد خود به خود سقط شد.سئوال من اینه که آیا سقطم به خاطر عوارض داروها و فریز کردن میتونه باشه؟خیلی خیلی سپاس.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر تشکیل نشدن قلب جنین شما به خاطر مشکلات کروموزومی جنین بوده است و ربطی به فریز کردن دهانه رحم ندارد وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید